Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Severina sutra slavi 49. rođendan: U emotivnoj objavi priznala da trenutno prolazi kroz kriznu situaciju
Instagram

'BUDI MI VESELA'

Severina sutra slavi 49. rođendan: U emotivnoj objavi priznala da trenutno prolazi kroz kriznu situaciju

Severina Kojić u srijedu, 21. travnja, slavi 49. rođendan, iako se to baš nikad ne bi reklo.

Zanosna Splićanka s godinama samo izgleda sve ljepše, a dosad je nisu slomili ni brojni životni udarci. Uoči slavljeničkog dana, Severina je objavila nasmijanu fotografiju iz prošlosti s Maldiva te se uz nju raspisala i ujedno oprostila od 48. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"[ČETRDESET DEVET] Draga moja 48., adio. Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sjedi malo, da nas dvije proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje 'zle' prethodnice su mi ipak nesebično 'poklonile' puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu 'iskustvo'... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju 'zlu' prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: 'I prije smo imali problema pa ih nismo riješili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se 49-to! Pozdrav generaciji 1972." poručila je pjevačica, a njezini su joj pratitelji požurili čestitati rođendan u komentarima.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!