Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Igor Kojić viđen odlično raspoložen u Zagrebu, a sutra je Severinin rođendan
Borna Filic/PIXSELL

povezani događaji?

Igor Kojić viđen odlično raspoložen u Zagrebu, a sutra je Severinin rođendan

Severinin suprug Igor Kojić viđen je u centru Zagreba odlično raspoložen.

Uhvaćen je na zagrebačkoj špici, šetao je gradom i sa širokim osmijehom uživao u danu, piše Gloria.

S obzirom na to da njegova još uvijek aktualna supruga sutra slavi 49. rođendan, mnogi se pitaju ima li njegov dolazak u Hrvatsku veze s ovim datumom ili je Igor došao drugim poslom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, već više od godinu dana šuška se kako su Kojići pred razvodom, no službene potvrde još uvijek nema. Severina je Božić i Uskrs provela sa sinom, a Igor je putovao s prijateljima. Čak je prošlo ljeto posjetio Hrvatsku, no s pjevačicom nije viđen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Da nije sve kako treba, mediji su počeli nagađati nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u Beogradu te par otad nije viđen zajedno u javnosti.

Severina je danas objavila staru fotografiju s Maldiva te se osvrnula na godinu iza sebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"[ČETRDESET DEVET] Draga moja 48., adio. Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sjedi malo, da nas dvije proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje 'zle' prethodnice su mi ipak nesebično 'poklonile' puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu 'iskustvo'... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju 'zlu' prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: 'I prije smo imali problema pa ih nismo riješili.

"Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se 49-to! Pozdrav generaciji 1972." poručila je pjevačica, a njezini su joj pratitelji požurili čestitati rođendan u komentarima.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!