Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Jole razljutio Keruma: 'Pjevao si mi sto puta, a šta ti je trebalo da se opredjeljuješ?'
Miroslav Lelas/PIXSELL, Instagram

U SPLITU JE BORBENO

Jole razljutio Keruma: 'Pjevao si mi sto puta, a šta ti je trebalo da se opredjeljuješ?'

Kandidat za splitskog gradonačelnika, Željko Kerum, na Facebooku se "obračunao" s Joletom.

Nakon što je napadao novinare i protukandidate, sad je na red došao i pjevač Joško Čagalj Jole kojem je zamjerio što se uključio u predizbornu kampanju njegovog protukandidata, HDZ-ovca Vice Mihanovića.

"Jole pivač se uključija u kampanju i to muški. Možda očekuje da će bit novi Mucalo - intendant kazališta. E moj Jole... Piva si mi sto puta, a šta ti je tribalo da se opredjeljuješ? Ne postoji više takvih frajera koji stavljaju takve pivače za intendanta", napisao je Kerum u svom stilu. 

Jole pivač se uključija u kampanju i to muški. Možda očekuje da će bit novi Mucalo- intendant kazališta. E moj Jole......

Objavljuje Željko KerumUtorak, 20. travnja 2021.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegov se komentar odnosio na predizborni video Vice Mihanovića u kojem se on i Jole voze u automobilu.

"Vrijeme je kampanje za lokalne izbore i maksimalno se trudim i pokušavam bit normalan. Pratim šta se događa i čitam sve odreda. Vidim na portalu da se Vice slika s familijom i govore šta jedu i odakle su ne samo namirnice porijeklom nego i dobavljači. Šta se događa, jesi li ti Vice umislio da si ti neki bitan faktor da bi mi trebali znati šta ti jedeš? Rekao sam da si dobar kandidat, ali šta ti ovo triba? I Puljak i Ramljak i Franić i Vuco i Jakaša i ja i svi ostali građani Splita nešto smo ručali. Jesmo li falili šta nismo objavili? Reci tom svom pe - aru da ne zamara ljude", poručio je nedavno Kerum Mihanoviću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

Sa Željkom nema šale!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!