Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ono što drugi skrivaju, on javno dijeli: Domaći influencer otišao na liposukciju vrijednu 12 tisuća eura
Privatna arhiva

tin mlivić za rtl.hr

Ono što drugi skrivaju, on javno dijeli: Domaći influencer otišao na liposukciju vrijednu 12 tisuća eura

Promjena je zaista nevjerojatna, ali Tin je nije odlučio skrivati kao što to mnoge zvijezde rade, već ju je javno podijelio jer je njome izrazito zadovoljan.

Domaća 23-godišnja reality zvijezda, Tin Mlivić, odlučio je ispuniti svoju želju i otići pod nož. Naime, prije neki je dan odletio u Tursku kako bi se podvrgnuo liposukciji. 

(FOTO: Privatna arhiva)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"To je bio moj kompleks. Jako sam puno trenirao, ali i puno jeo. Ipak sam gurman koji uživa u lijepim stvarima, luksuzu, hotelima i dobroj hrani. Koliko god sam ja trenirao, ipak je želja za hranom bila veća i jedino mi je operacija pomogla", otkrio nam je Tin.

Promjena je zaista nevjerojatna, ali Tin je nije odlučio skrivati kao što to mnoge zvijezde rade, već ju je javno podijelio jer je njome izrazito zadovoljan.  

(FOTO: Privatna arhiva - prije operacije) 

(FOTO: Privatna kolekcija - neposredno nakon operacije) 

(FOTO: Privatna arhiva - 40 sati nakon operacije) 

"Liječnik je rekao da se još nije nikada susreo s time da je netko dva sata nakon operacije ustao, a već nakon osam sati otišao u hotel. Trenutno sam super, u hotelu me paze, čuvaju, svi trče oko mene, a ja sam zaista prezadovoljan rezultatima", rekao nam je. 

(FOTO: Privatna arhiva) 

"Naravno da imam bolove, danas su mi vadili drenove i to je sve prirodno i normalno, ali zaista su svi veoma ljubazni i trude se, rekao je Tin za RTL.HR. Kako saznajemo, cijena ovakve operacije je oko 12 tisuća eura. 

(FOTO: Privatna arhiva) 

Inače, Tin je javnosti postao poznat nakon sudjelovanju u RTL-ovim showovima "Anno" i "Tri, dva, jedan - kuhaj!", a bio je i dio kontroverznih srpskih "Parova", iako je takav način života trenutno ostavio po strani. Živi u Njemačkoj, studira i radi te ima vlastitu firmu vezanu za medicinsku i intenzivnu struku. U budućnosti bi želio postati ravnatelj vlastite privatne bolnice posvećene isključivo intezivnoj djeci s teškim onkološkim i patološkim oboljenjima te djecom koja su na respiratorima.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!