Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Unatoč 'hladnoj' rođendanskoj čestitci, posljednje fotografije Danijele i Graše nisu odavale da se bliži prekid
Ivo Cagalj/PIXSELL

NAKON 24 GODINE

Unatoč 'hladnoj' rođendanskoj čestitci, posljednje fotografije Danijele i Graše nisu odavale da se bliži prekid

Jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi, 49-godišnja pjevačica Danijela Martinović i 45-godišnji glazbenik Petar Grašo više nisu par!

Vijest je to koja je ovog tjedna odjeknula poput bombe u domaćim medijima, a par već neko vrijeme ne živi na istim adresama. Rastali su se nakon 24 godine ljubavi, no kuloarima kruže priče kako im ovo nije prvi prekid pa se ne zna ni je li konačni.

Grašo je pjevačicu prvi put ugledao davne 1995. godine na Dori u društvu Tončija Huljića, no bila je to i godina kada se ona tajno udala za Marka Perkovića Thompsona. Brak nije dugo potrajao, a nakon toga, Danijela je započela vezu s Grašom. Bilo je to 1997. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Kraj velike ljubavi: Petar Grašo i Danijela Martinović više nisu zajedno!

Par je od samog početka odlučio detalje svoje ljubavi sakrivati od očiju znatiželjne javnosti, no znali su isticati i kako ih pitanja o vjenčanju i djeci poprilično umaraju. Još u ožujku je Danijela javno čestitala Petru rođendan pored njihove dvije zajedničke fotografije. "Neka ti je najplavije... neka ti je more... Sretan rođendan", poručila mu je Danijela, no mnogi su primijetili kako nema niti jednog emotikona koji bi u čestitku dodao malo topline.

No, posljednja službena pojavljivanja para u javnosti, kao i zajedničke fotografije, nisu davale naznake kako nešto nije u redu pa ostaje misterij kada je među parom puklo ili barem počelo pucati. U listopadu prošle godine pojavili su se i pred kamerama Exkuziva na "poligrafu" te otkrili koliko se dobro poznaju te su doista briljirali s velikim osmijesima na licu.

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Što se tiče Danijelinog prethodnog braka, on je bio vrlo tajnovit, a ona i Thompson u bračnu luku su zaplovili 1995. godine u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, no tri godine kasnije došlo je do razvoda. Naknadno on je proglašen nevaljanim od strane Međubiskupijskog crkvenog suda u Splitu.

Naime, nakon razvoda se Marko vjenčao sa sadašnjom suprugom Sandrom kod matičara, a kao velikom vjerniku mu je bila želja vjenčati se ponovno u crkvi. Zbog toga je podnio zahtjev za crkvenim razvodom, koji mu je odobren tek nakon tri godine. Marko i Sandra danas imaju čak petero djece.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!