Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Niko Kranjčar vratio se u Zagreb, ali izgleda da će sa Zrinkom Cvitešić sada njegovati vezu na daljinu
Davor Puklavec/PIXSELL

nova životna stranica

Niko Kranjčar vratio se u Zagreb, ali izgleda da će sa Zrinkom Cvitešić sada njegovati vezu na daljinu

Svoju je nogometnu karijeru završio prije tri godine, a godinama je živio u Velikoj Britaniji gdje je igrao za nekoliko klubova.

Bivši nogometni reprezentativac Niko Kranjčar, sin nedavno preminulog Cice Kranjčara, postao je član stručnog stožera i pomoćnik trenera Josipa Šimunića za mladu hrvatsku reprezentaciju do 19 godina. 

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera, jer Joe je prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom pomoći našim mladim igračima. Drago mi je da sam ponovo dio reprezentativne priče jer sam kao igrač uvijek s veseljem dolazio na okupljanje reprezentacije koja je meni svetinja", rekao je Kranjčar.

Svoju je nogometnu karijeru završio prije tri godine, a godinama je živio u Velikoj Britaniji gdje je igrao za nekoliko klubova. 

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 

Tamo je pronašao i svoju ljubav, glumicu Zrinku Cvitešić, a izgleda da će sada neko vrijeme morati biti razdvojeni. Naime, Zrinka u Americi snima seriju "The Power" s oskarovcem Timom Robbinsom u glavnoj ulozi, ali već su ionako navikli na razdvojenost. 

Podsjetimo, Niko je od Zrinke mlađi pet godina, no paru to baš nikada nije predstavljalo problem. Ipak,  njihova je veza obavijena velom tajne. O njoj se ne zna gotovo ništa, a svih ovih godina par se svega nekoliko puta pojavio zajedno u javnosti. Čak nema niti previše paparazzo fotografija golupčića, no očito je kako itekako uživaju u svojoj ljubavi.

Prethodno, Zrinka je bila poznata i po višegodišnjoj vezi s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. Par je svoju vezu započeo 2009. godine, a ona je bila skandalozna iz razloga što je glazbenik zbog Zrinke ostavio suprugu Tinu s kojom ima dvoje djece i s kojom je bio 13 godina u sretnom braku. Vezu su prekinuli nakon 5 i pol godina, a navodno im je presudila njezina želja da karijeru gradi u Londonu. Niko iza sebe ima četverogodišnji brak sa Simonom Fistrić s kojom ima kćer.

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!