Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Mate Rimac i Katarina: Od neobičnog zaručničkog prstena do vjenčanja u Titovoj vili koja stoji 30 tisuća kuna po večeri
Josip Regovic/PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL

NOVOPEČENI MLADENCI

Mate Rimac i Katarina: Od neobičnog zaručničkog prstena do vjenčanja u Titovoj vili koja stoji 30 tisuća kuna po večeri

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, Mate Rimac, u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić prošlog četvrtka.

Kako je doznao 24 sata, par se vjenčao u tajnosti na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu. Ceremonija je bila jednostavna i skromna, a na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika. Mladenka je imala jednostavni bijeli kombinezon s čipkastim plaštom te prekrasan buket crvenih ruža, a mladoženja je nosio bijelu košulju. Na obali prilikom ceremonije, oboje su nosili sunčane naočale pred 'oltarom' ukrašenim cvijećem.

(FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Mate Rimac oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić na od pogleda skrivenoj lokaciji

Villa Dalmacija u Splitu je poznatija kao Titova vila te se radi o jednoj od najatraktivnijih lokacija u Splitu, posebno za vjenčanja. Najam vile za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase je do 2018. godine koštao oko 28 tisuća kuna, a krajem 2018. godine grad Split je najam zaokružio na 30 tisuća kuna, jer od kraja osamdesetih godina njome upravlja upravo Grad Split. 

(FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

U najam je uključeno obavezno agencijsko čišćenje nakon događaja i PDV.

(FOTO: Facebook)

Podsjetimo, Mate je Katarinu zaprosio prošle godine na Jadranu nakon pet godina veze, no par se poznaje već dugi niz godina. Atraktivna crnka porijeklom je iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu.

Well, we just met each other, so it took a bit of time :) What an amazing spontaneous party we had - love all of you! I'm sure our coming years will be even more exciting than those that have passed. <3

Objavljuje Mate RimacSrijeda, 29. srpnja 2020.

Nakon zaruka, oboje su se sretnom viješću pohvalili na društvenim mrežama, a Katarina je pokazala i neobični zaručnički prsten zelene boje. "Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih", napisao je Mate uz svoju i Katarininu fotografiju iz 2005. godine i onu iz 2020. godine s proslave zaruka.

Čestitamo!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!