Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Osvanula prva fotka s vjenčanja Mate Rimca: Katarina je nosila kombinezon sa šlepom
Facebook

NOVOPEČENA GOSPOĐA RIMAC

Osvanula prva fotka s vjenčanja Mate Rimca: Katarina je nosila kombinezon sa šlepom

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, Mate Rimac, u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić prošlog četvrtka.

Par se vjenčao na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu koja je poznatija kao Titova vila. Radi se o jednoj od najatraktivnijih lokacija u Splitu, posebno za vjenčanja. Najam vile za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase je do 2018. godine koštao oko 28 tisuća kuna, a krajem 2018. godine grad Split je najam zaokružio na 30 tisuća kuna, jer od kraja osamdesetih godina njome upravlja upravo Grad Split. U najam je uključeno obavezno agencijsko čišćenje nakon događaja i PDV.

>> Mate Rimac i Katarina: Od neobičnog zaručničkog prstena do vjenčanja u Titovoj vili koja stoji 30 tisuća kuna po večeri

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Mate je Katarinu zaprosio prošle godine na Jadranu nakon pet godina veze, no par se poznaje već dugi niz godina. Atraktivna crnka porijeklom je iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu.

✨ ČESTITKE MATE I KATARINA ✨ Stručnjak, ili bolje rečeno, mađioničar za automobile, Mate Rimac, izrekao je sudbonosno...

Objavljuje Vesna SPOSAPetak, 7. svibnja 2021.

Nakon zaruka, oboje su se sretnom viješću pohvalili na društvenim mrežama, a Katarina je pokazala i neobični zaručnički prsten zelene boje. "Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih", napisao je Mate uz svoju i Katarininu fotografiju iz 2005. godine i onu iz 2020. godine s proslave zaruka.

A sada je na Facebooku osvanula prva fotografija s vjenčanja koju je objavio jedan poznati salon vjenčanica uz čestitke mladencima, a Katarina se odlučila za kombinezon sa šlepom. 

"ČESTITKE MATE I KATARINA. Stručnjak, ili bolje rečeno, mađioničar za automobile, Mate Rimac, izrekao je sudbonosno DA sa svojom zaručnicom Katarinom. Mladenci su se odlučili na intimno vjenčanje u krugu najbližih, no svojom pojavom su očarali mnoge. Predivna Katarina odlučila se za nekonvencionalnu varijantu vjenčanog outfita, elegantan kombinezon sa očaravajučim šlepom. Svojim hrabrim odabirom postavila je trend budućim mladenkama i pokazala kako se u hlačama može ostaviti bolji dojam nego u vjenčanici. Čestitamo mladom bračnom paru i želimo Vam pregršt sretnih trenutaka prepunih ljubavi i veselja", piše u opisu nekoliko obajvaljenih fotografija, među kojima je samo jedna s vjenčanja.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!