Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Exkluziv ekskluzivno doznaje: Grašo i Danijela u ožujku su zajedno slavili njegov rođendan, a onda je puklo!

Iako su, kako ekskluzivno doznajemo, u krugu najbližih prijatelja zajedno dočekali Grašin 45. rođendan prije skoro dva mjeseca u Zagrebu, jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi ovoga tjedna zapaprio je viješću o navodnom prekidu koja je očekivano u medijima odjeknula poput bombe!

Čovjek kojeg je tako lako voljeti - tako je o Petru oduvijek govorila njegova životna partnerica 49-ogodišnja Danijela koja je još početkom ovog tjedna samo za Exkluziv objašnjavala kako ne odustaje od ljubavi - simbolično, tako se zove i njezin posljednji singl.  

Glazbenici su se upoznali prije 26 godina u Opatiji, no nikada nisu izgovorili sudbonosno da. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Taj čin im nikada nije predstavljao potvrdu njihove ljubavi. Više im je značilo što su svoju intimu uspješno čuvali sve ove godine. Još prije nekoliko mjeseci - pred našim kamerama testirali smo koliko se zapravo poznaju i rezultat je bio i više nego odličan! 

Prilikom nekoliko posljednjih pojavljivanja, držali su se za ruke pa su svi zaključili kao je njihova ljubav čvršća nego ikada. Štoviše, oboje su i izjavljivali kako sjajno funkcioniraju.

Što se u međuvremenu dogodilo, to znaju samo njih dvoje. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!