Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Sakupili smo negativne komentare na račun Albininog kostima: 'Nema potrebe da bude polugola'
Screenshot YouTube

reakcije su podijeljene

Sakupili smo negativne komentare na račun Albininog kostima: 'Nema potrebe da bude polugola'

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić prošle nedjelje je imala prvu probu za nastup koji će se održati 18. svibnja u Rotterdamu.

Albina je u potpunosti promijenila outfit od nastupa na Dori, a njen je odabir pao na kombinezon s kristalima i bijelo-ružičaste najlonke koje djelomično otkrivaju stražnjicu koji potisuje riječki dizajner Juraj Zigman.

Mnoge je i sama Albinina izvedba, a i kostimografija oduševila, neki su je usporedili s divom Jennifer Lopez, no bilo je i onih koji su istaknuli da je moglo biti manje provokativno i bez pokazivanja stražnjice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Šminka je savršena, ali kostim, ne znam", "Albina, zaboravila si hlače", "Volim nju u pjesmu, ali kostim...", "Ljudi neće glasati za pjesmu, nego stražnjicu", "Oh no, oh nooooo", "Volim te, Albina, no nisam trebala vidjeti tvoju pozadinu", samo su neki od komentara. Reakcije su podijeljenje i na Facebooku Tabloida, no više je onih koji smatraju da ima što pokazati i da kostim nije neukusan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

>> Lome se koplja oko Albininog kostima za Eurosong: Neki ga hvale, neki kažu da otkriva previše

"Kopiranje Gage, ali ne paše taj stil svakome", "Cura prelijepa, ali kostim...", "To nije njen privatni koncert, prema tome guzica bi trebala biti pokrivena. Mislim da joj to ne treba", "Ne bi trebala igrati na tu kartu. Ima glas, ima stas. Nema potrebe da bude polugola."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Ipak, najviše je pozitivnih komentara koji Albini predviđaju pobjedu ili barem ulazak u finale Eurosonga te hvale njezinu ljepotu i top liniju. Podsjetimo, Albina predstavlja Hrvatsku s pjesmom 'Tick-tock', a s njom će nastupiti i četiri plesača s Dore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

U nedavnom intervjuu pjevačica je otkrila čega se kao tim najviše boje: 'Ne žele biti krivi ako ja ne nastupim na Eurosongu. Dosta njih je u blagoj panici. Onda smo stvarno pehisti ako nam se tako nešto dogodi. Ne razmišljam negativno, mislim da će sve biti u najboljem redu', rekla je aludirajući na to da se njeni plesači boje da se ne zaraze koronavirusom, no nadodala je da su vrlo oprezni i da su se prije puta izolirali od socijalizacije koliko god su mogli.

Mi joj držimo fige!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!