Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Jedan od najstabilnijih: Domaći par slavi 9. godišnjicu tajnog vjenčanja i šest mjeseci trudnoće
Instagram

Preslatki su

Jedan od najstabilnijih: Domaći par slavi 9. godišnjicu tajnog vjenčanja i šest mjeseci trudnoće

Glumica Leona Paraminski pozirala je sa svojim suprugom Tinom Komljenovićem te pokazala poveći trudnički trbuh.

Povod je bila njihova deveta godišnjica braka. "Da smo uvijek veseli, opušteni i sretni!", napisala je trudna Leona te u objavi dodala hashtagove "13 godina zajedno" i "šest mjeseci trudna".

(FOTO: Instagram)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, supružnici Komljenović trudnoću nisu mogli ostvariti prirodnim putem pa je Leona doputovala u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. Par se vjenčao 2012. godine u tajnosti na Karibima, a već dugi niz godina žive u Kaliforniji.

>> Trudnički sjaj: Leona Paraminski pokazala mali trbuščić

Podsjetimo, točno u podne 10. svibnja 2012. godine na otoku Santa Lucia, glumica je postala gospođa Komljenović, a javnost je za vjenčanje doznala tek kasnije, jer su na njemu bili samo mladenci.

Voljela bih da sam u 20-ima došla u Ameriku, imaš tad neki drugi drive, samo ideš. S 35 si malo... Tu dođeš i kreneš od nule. Ovdje nikoga ne zanima tko si i što si bio prije. Bilo mi je jako teško i nije to stvar ega. Teško se boriti sa svim time što ti nosi potpuno novi početak u tim godinama. Više nisam toliko ambiciozna. Tu mi nikad neće biti jednostavno, konkurencija je nevjerojatna. Mogla bi jako puno raditi ovdje, ali ne toliko na projektima na kojima bi htjela. Zato kod mene ide 'go with the flow', ja idem svojim putem pa ćemo vidjeti", otkrila je glumica u live intervjuu za RTL Exkluziv još prošle godine.

>> 10. svibnja 2012., točno u podne: Poznata domaća glumica tada se u strogoj tajnosti udala za ljubav svog života na Karibima, a i danas su presretni

"Ne bi se još vraćali, možda za nekih 5-6 godina. Treba nam još toliko da sve tu završimo što smo započeli. Santa Barbara je divna i genijalna za penziju. Ovdje ima super penzića, to su nam prijatelji, ali ne bih ovdje ostarila moram priznati", zaključila je tada.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!