Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Po mnogima najljepša Srpkinja od vječne plavuše postala brineta: Stoji li joj ova promjena?
Instagram

neke neugodno iznenadila

Po mnogima najljepša Srpkinja od vječne plavuše postala brineta: Stoji li joj ova promjena?

Sofija Milošević jedna je od najtraženijih srpskih manekenki.

Iako je i više nego očito kako je svoj izgled dorađivala kod kirurga, činjenica jest kako ljepotica okreće muške i ženske glave gdje god se pojavi. Ipak,u njezinim čarima uživa samo jedan muškarac, 8 godina mlađi nogometaš Real Madrida Luka Jović koji je u početku demantirao glasine da su zajedno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

>> Jako zgodne susjede! Ovo su po mnogima tri najzgodnije Srpkinje, a ovo su i muškarci koji su ih osvojili

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navodno se par počeo viđati u ljeto 2019. godine, no Luka je tu vezu skrivao, dok mu plavuša nije postavila ultimatum: ili će priznati da je zaljubljen ili ona odlazi. Navodno mu je tada poručila kako ona nije neka starleta da bi je se trebao sramiti. Par se prošlo ljeto zaručio na jahti na Capriju, a prije šest mjeseci postali su roditelji sina Alekseja. Jović iz propale veze ima još jednog sina, a srpska javnost Sofiju obožava mrziti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Naime, što god napravi ili kaže, gotovo uvijek bude "dočekana na nož", a ljepotica se tijekom godina često obračunavala s hejterima, što radi i sada. Ipak, većinu svoje pažnje usmjerava na dva najvažnija muškarca u svom životu te posao koji uključuje i dizajniranje haljina. A tek joj je 31!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

>> Najpoznatija srpska manekenka o teškom djetinjstvu: 'Mama nas je budila u šest ujutro da čekamo u redu za šećer i kruh'

(FOTO: Instagram)

Sofia je poznata i kao plavuša, no sada je iznenadila obožavatelje novom bojom, prirodnijom smeđom, no oko lica je ostavila dva plava pramena. Takva frizura je ove godine u trendu, a Sofia je poznata po tome što ih itekako prati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Ipak, njezina beauty promjena podijelila je obožavatelje. Dok su neki komentirali kako njezinom licu sve dobro stoji, drugi su joj otvoreni poručili kako joj je plava nijansa bolje stajala.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!