Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Bila je top model, a s 22 je ponovno učila govoriti: Kako izgleda novi život Kim Kosanović nakon moždanog udara

Ako se možda ne sjećate njezina imena, prelijepo lice manekenke Kim Kosanović malo tko može zaboraviti.

Žarila je i palila modnim pistama, pobijedila je na brojnim natjecanjima, bila je zaštitno lice svjetski poznatog brenda i odlično je zarađivala. No, onda ju je sa svega 22 godine bolest natjerala da iznova uči hodati i govoriti, a danas živi sasvim drugačiji život.

Nekada je spavala u najboljim hotelima, jela u top restoranima i odlično zarađivala. Bila je jedna od naših najupsješnijih manekenki i predviđala joj se svjetska slava. Ukratko, osjećala se kao da je na vrhu svijeta! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sa svega 22 godine Kim Kosanović doživjela je moždani udar koji ju je gotovo ubio. To ljeto pamtit će zauvijek. Dogodio se iznenada dok je ljetovala s prijateljima u Podgorici u Crnoj Gori. Imala je snažno krvarenje u mozgu, na hitnoj u njezinim prijateljima rekli da joj nazovu roditelje koji su tada bili na Korčuli i kažu da im kćer neće dočekati jutro. Kome se sjeća kao da je bila jučer.

No, tko zna bi li Kim danas bila ovako vedra i nasmijana studentica psihologije da nije bilo njezine majke koja je uz njezin bolnički krevet sjedila dan i noć i tjerala ju da uči množenje i dijeljenje. Doći s modne piste u bolnicu itekakav je šok, a probuditi se iz kome paralizirana - još veći!  

Srećom, taj nesretan period sada je debelo iza nje jer Kim je danas na tik do diplome iz psihologije na Katoličkom Sveučilištu, a uz to je i sretno zaljubljena! 

OA da je bilo lako - i nije. Iako je prvo žalila za svijetom modelinga - danas joj ne pada na pamet. Čita knjige, planira karijeru u svijetu psihologije i cijeni neke vrijednosti koje joj prije nisu bile ni na kraj pameti. I zato, vjerujte u čuda! 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!