Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nova ljubav? Ecija Ivušić objavila video na kojem se ljubi s poznatim glazbenikom
Instagram

VIŠE SE NE SKRIVAJU?

Nova ljubav? Ecija Ivušić objavila video na kojem se ljubi s poznatim glazbenikom

Voditeljica je na Instagramu objavila video na kojemu se ljubi s Goranom Beloševićem, bubnjarom grupe Pravila igre i direktorom ATP Zagreb Opena.

Voditeljica je na Instagramu objavila video iz zagrebačke zračne luke, gdje su je dočekali Goran i njezin psić Rio nakon što se vratila iz Egipta. Na snimci se vidi da se Goran i Ecija grle i ljube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija � (@ecija_ivusic)

 

"Ponovno zajedno... Rio očito ne voli iznenađenja, možda više ni mene", poručila je Ecija pored videa, a po komentarima njezinih prijatelja se dalo naslutiti kako je voditeljica ponovno sretna i zaljubljena. "Ali vidi tko te se poželio!!!", "Vas dvoje", bili su samo neki od njih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije poznato otkad traje njihovo druženje, ali je Belošević sredinom svibnja objavio fotografiju s ATP Zagreb Opena na kojemu je bio direktor, a Ecija voditeljica odnosa s javnošću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija � (@ecija_ivusic)

"Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje", napisao je tada Belošević.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!