Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Simona proslavila 37. rođendan te se prisjetila starih slavlja: 'Svako je bilo u tami droge i pijanstva'
Marijan Delija/PIXSELL, Facebook

NOVI ŽIVOT BEZ GRIJEHA

Simona proslavila 37. rođendan te se prisjetila starih slavlja: 'Svako je bilo u tami droge i pijanstva'

Simona Mijoković proslavila je 37. rođendan te tim povodom objavila vrlo emotivnu ispovijest na Facebooku.

"Sjećam se svog 28. rođendana. Bio je na Taboru. Prvi put sa Isusom, u sakramentu svete pričesti i ispovijedi. Rođena iznova, novi život Božjom milošću je (za)počeo. Ostavila sam društvo od prije, mnogi su me se tada i 'odrekli i ostale smo Gabi i ja potpuno same. Ali nismo bile same jer dobile smo stostruko u novim prijateljima, novim obiteljima. Ljudima koji su me svim srcem prihvatili i nikad mi nisu spomenuli moju prošlost na način da bi me osuđivali. Proslavili smo kod naše Mime koja je danas moja vjenčana kuma. To je bio prvi rođendan bez pijanstva i droge. Prvi rođendan u milosti Božjoj! Od tada svaki rođendan je blagoslovljen. Isuse hvala Ti", započela je Simona.

>> Bivši najskandalozniji par Hrvatske: 12 godina stare fotke dokazuju kakav su život vodili Gotovčevi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ali do tada svaki rođendan je bio u tami grijeha i zla. Svaki je bio u tami droge i pijanstva. Danas radosno svjedočim o tome jer upravo  to je prošlost - koja je prošla.  I danas gledam radosno u sadašnjost kako je Gospodin moj ljubljeni Isus, moj Spasitelj i Otkupitelj - velik i svemogući Bog u djelima Svojim. Svaka želja mog rođendana u prošlosti bila je da nađem "ljubav". Pravu osobu valjda, tako sam mislila! I svaki rođendan prošlosti puhala bi svijećicu  maštajući kako želim "ljubav" da me netko voli, da sam nekom "važna". I tražila sam ljubav stalno...Na krivim mjestima u krivim ljudima, tražila sam ljubav u svemu onome sto nije ljubav, bila zavedena, misleći da ću pronaći, ali nisam. Samo sam padala sve jače i dublje u ponor grijeha. Sve dok me Božja ljubav nije pronašla i dotaknula i podignula iz blata."

(FOTO: Marijan Delija/PIXSELL)

"Danas s 37 godina radosno mogu zahvaljivati što unatoč 'kulturi smrti' koja se tako često promovira u svijetu, moje malo srce je uvijek otvoreno za život. Unatoč mojim teškim trudnoćama, moje malo srce beskrajno zahvaljuje Bogu na daru hrabrosti i snazi da kažem: Životu da! Jer danas moje srce kuca poradi mog - Da evo me Gospodine dolazim vršiti volju Tvoju i gledam sve ono što sam nekog maštala i puhala svjećice u mojoj prošlosti. Danas gledam Ljubav za koju sam toliko čeznula", istaknula je, među ostalim, bivša misica, manekenka, starleta i reality zvijezda koja je nekada gotovo svakodnevno punila žute stranice burnim, privatnim životom.

Simona i bivši suprug Ante Gotovac imaju 14-ogodišnju kći Gabrijelu te su danas u prijateljskim odnosima, a sa sadašnjim suprugom Stanislavom Mijokovićem Simona ima još troje djece, sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Par je nedavno proslavio petu godišnjicu braka.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!