Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ella prvi put pokazala unutrašnjost nove kuće: U prostranoj dnevnoj sobi pažnju privukao detalj posvećen Dini
Instagram

MODERNO UREĐENJE

Ella prvi put pokazala unutrašnjost nove kuće: U prostranoj dnevnoj sobi pažnju privukao detalj posvećen Dini

Infuencerica Ella Dvornik preselila se iz Zagreba u Istru,a obožavateljima pomalo pokazuje kako je uredila kuću koju je dugo tražila.

Nakon što je pokazala nekoliko kadrova iz velebnog dvorišta prepunog zelenila, 30-ogodišnja influencerica napokon je pokazala dio unutrašnjosti svog novog doma. 

>> Zelena oaza: Ella Dvornik objavila nove fotografije velebnog dvorišta kuće u Istri

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Instagram)

"Dobrodošla doma. Zadnjih 5 dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli smo raspakiravali, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati. Da mi je netko prije 5 godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa skoro 'na selu' sa nešto više od tisuću susjeda, kladila bih se da se to nikada neće meni dogoditi.

Prvo da ću uopće imati dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. Eto dogodilo se i to" napisala je uz fotografiju prostranog dnevnog boravka na kojoj je u prvom planu slika posvećena njezinom ocu Dini Dvorniku.

"Dinina slika daje posebnu čar", "Slika Dine najljepši je ukras", "A djed ponosno gleda", samo su neki od komentara ispod fotografije.

(FOTO: Instagram)

Balie i Lumi boravile su kod bake Danijele Dvornik na Braču dok su njihovi roditelji raspakiravali stvari te su prošle nedjelje sve tri stigle u Istru. Danijela je na svom Instagram Storyju podijelila fotografiju iz Ellinog dvorišta. "Uvijek zaboravim kako je Istra prekrasna. I baš sam sretna zbog Elle što je izabrala ovu destinaciju za život", poručila je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!