Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ecija Ivušić potvrdila vezu s glazbenikom koji ju je grlio u zračnoj luci: 'Nije da smo se skrivali...'
Instagram

NOVI DOMAĆI PAR

Ecija Ivušić potvrdila vezu s glazbenikom koji ju je grlio u zračnoj luci: 'Nije da smo se skrivali...'

Voditeljica Ecija Ivušić potvrila je vezu s glazbenikom Goranom Beloševićem iz grupe Pravila igre.

Ljubav je otkrila njezina objava na Instagramu kada ju je Goran s njezinim psićem dčekao u zračnoj luci u Zagrebu, a par se nije mogao prestati grliti. Sada su za Story po prvi put progovorili o svojoj vezi.

>> Nova ljubav? Ecija Ivušić objavila video na kojem se ljubi s poznatim glazbenikom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija � (@ecija_ivusic)

"Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi. Konkretno, mislim na snimku koju sam objavila na društvenoj mreži kada me Goran dočekao na povratku s poslovnog putovanja u zračnoj luci. Želio me iznenaditi pa se dogovorio s mojim bratom koji je čuvao mog psa Rija da ga preuzme i povede sa sobom. Rio se prilikom susreta zbunio i s obzirom na to da se panično boji kofera, počeo je bježati od mene, umjesto meni u zagrljaj. Ali zato je tu bio Goran koji se nije zbunio i u čijem sam se zagrljaju ubrzo našla na snimci javno, a puno prije u našoj privatnosti.

>> Domaći par svoj odnos i dalje ne želi definirati, ali Instagram komentari jasno pokazuju da se nešto događa

Snimka iz zračne luke bila je toliko spontana i smiješna zbog Rijeve reakcije da sam je instinktivno odlučila objaviti. Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka", rekla je Ecija.

I to je istina, jer si par već neko vrijeme ostavlja ljubavne poruke ispod objava na Instagramu s emotikonima crvenih srca. 

"LJ", napisao je bubnjar uz pregršt zaljubljenih smajića ispod jedne fotografije, na što mu je Ecija odgovorila "Kad me moj habibi obradi". Goran joj je potom odgovorio da njoj ne treba nikakav photoshop, na što mu je Ecija napisala da je onda sigurno zaljubljen. "Pa sve je moguće", zaključio je Goran tada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!