Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Prvo red carpet pojavljivanje novog domaćeg para: Ecija blistala uz Gorana u prozirnoj haljini
Matija Habljak/PIXSELL

ZGODNI, NEMA ŠTO!

Prvo red carpet pojavljivanje novog domaćeg para: Ecija blistala uz Gorana u prozirnoj haljini

Voditeljica Ecija Ivušić prošle je srijede potvrdila vezu s glazbenikom Goranom Beloševićem iz grupe Pravila igre.

Ljubav je otkrila njezina objava na Instagramu kada ju je Goran s njezinim psićem dočekao u zračnoj luci u Zagrebu, a par se nije mogao prestati grliti. O svojoj ljubavi su po prvi put progovorili za Story.

>> Ecija Ivušić potvrdila vezu s glazbenikom koji ju je grlio u zračnoj luci: 'Nije da smo se skrivali...'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija � (@ecija_ivusic)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi. Konkretno, mislim na snimku koju sam objavila na društvenoj mreži kada me Goran dočekao na povratku s poslovnog putovanja u zračnoj luci. Želio me iznenaditi pa se dogovorio s mojim bratom koji je čuvao mog psa Rija da ga preuzme i povede sa sobom. Rio se prilikom susreta zbunio i s obzirom na to da se panično boji kofera, počeo je bježati od mene, umjesto meni u zagrljaj. Ali zato je tu bio Goran koji se nije zbunio i u čijem sam se zagrljaju ubrzo našla na snimci javno, a puno prije u našoj privatnosti.

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Snimka iz zračne luke bila je toliko spontana i smiješna zbog Rijeve reakcije da sam je instinktivno odlučila objaviti. Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka", rekla je Ecija. I to je istina, jer si par već neko vrijeme ostavlja ljubavne poruke ispod objava na Instagramu s emotikonima crvenih srca. 

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Sinoć su u Zagrebu imali i prvo službeno pojavljivanje u Zagrebu na Story Hall of Fameu, a pažnja je posebno bila na voditeljici koja je nosila prozirnu haljinu. Ponosni Goran je nije ispuštao iz ruku, a osmijesi na njihovim licima sve govore.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!