Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Pogledajte kako je Severina obradila fotografiju iz Dubrovnika prije objave
Grgo Jelavic/PIXSELL, Instagram

Sa stilom

Pogledajte kako je Severina obradila fotografiju iz Dubrovnika prije objave

Severina je prije nekoliko dana u Dubrovniku bila gošća izložbe slikara Dimitrija Popovića.

Bilo je to prvo njezino pojavljivanje u javnosti nakon pljačke stana u Zagrebu, a 49-ogodišnja pjevačica oduševila je u bijelom od glave do pete te s neobičnom naušnicom na jednom uhu. Bijele hlače i kraći topić, pjevačici su stajali kao saliveni.

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovog dana smo u predivnom Dubrovniku slavili junakinje ili tragičarke Starog i Novog zavjeta, biblijske žene i poklonili se velikom slikaru i filozofu Dimitriju Popoviću i umjetničkom fotografu Marku Vrdoljaku... Ženu koja je prva vidjela uskrsnulog Isusa, Mariju Magdalenu, štuju danas i katolička i pravoslavna crkva. Zanimljivo i važno, potiho je krajem 60-ih godina prošlog stoljeća rimokatolička crkva priznala da je priča o njoj kao preobraćenoj prostitutki zapravo povijesna krivotvorina i nema nikakvog temelja u povijesnim knjigama.

Veličina Marije Magdalene jest što je uz Isusa bila kad je umirao razapet na križu, a svi njegovi učenici, apostoli - muškarci su se razbježali... Postojalo je i Evanđelje po Mariji... i tako pričamo dok šetamo prekrasnim Stradunom prema palači Sponza", napisala je Severina te objavila fotografiju koju su uslikali fotografi na dan otvorenja izložbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ipak, Severina ju je malo obradila, no nije pretjerivala, jer za to nema baš nikakve potrebe! Uvjerite se sami.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!