Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nije trebalo dugo da Danijela Dvornik ponovno razbjesni pratitelje: 'Da si je preboljela kao ja, ne bi ti bila glupost'
Instagram

slažete li se s njom ili njezinom kritičarkom?

Nije trebalo dugo da Danijela Dvornik ponovno razbjesni pratitelje: 'Da si je preboljela kao ja, ne bi ti bila glupost'

Danijela Dvornik se pratiteljima na Instagramu javila se iz Poreča.

"Ovdje u Istri je gužva kao u srcu sezone pa sam malo dala sebi oduška i pravila se skupa sa svim turistima kao da korone nije nikada ni bilo. Sve je bilo posve normalno, šušur, gužve u restoranima i kafićima, masa ljudi kojima je evidentno dosadila karantena i ostale gluposti. Osjećao se normalan život. I baš mi je to trebalo", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj pozira među cvijećem.

No, u komentarima joj se brzo javila pratiteljica koja ju je iskritizirala jer je karantenu nazvala "glupošću". "Da si je preboljela kao ja, ne bi ti bila glupost", napisala joj je, a s njome se složila još jedna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danijela se nije dalje oglašavala, a u posljdnjih nekoliko dana su je kritizirali i zbog izgleda groba preminulog supruga Dine Dvornika te zato što se javno požalila što na Braču ne postoji Hitna koja radi od 0-24 i koja je mogla tada pomoći njezinoj unučici Lumi Wren kojoj je bio začepljen nosić.

"Kad smo došli na Hitnu, doktor ju je primio i pregledao uho, grlo, nos... Međutim, to je sve bilo što je mogao učiniti. I to je ono što me najviše frapiralo. Ne mislim da je doktor nešto loše napravio, dapače, nego uvjeti u Hitnoj su takvi da vam zapravo ne mogu pomoći, barem ne ovdje na Braču. Dali su mi nekakve čepiće, ali to je čisto da se malo smiri. Očekivala sam da joj barem ispušu nos, bar s nekakvom otopinom ili špricom, međutim očito da to nemaju ili ne rade... Bila sam jako ljuta, digla sam djecu u dva sata ujutro i sva sam bila izbezumljena jer nisam znala što da radim s Lumi. Shvatila sam da je recimo imala nekakvu upalu i da je bio potreban antibiotik, ja ne znam što bih. Jer danas ljekarne ne rade, mi na Braču nemamo dežurne ljekarne u 21. stoljeću na Braču koji živi od turizma i poprilično napučen...", rekla je tada.

Vrlo brzo nakon njezine objave, na Instagramu se javila rasprava na tu temu. "Potpuno ste u pravu. Ali ipak...dvoje male djece i ne imati osnovnu opremu? Kao aspirator za nos, fiziološku? Lupocet?", "Sve je na mjestu, ali posao Hitne pomoći nije ispuhavanje noseva. Kada imate malo djecu morate uvijek imaju svoju malu prvu pomoć doma", "Vi idete na Hitnu zbog začepljenog nosa? Znate li vi što znači hitno?... Smiješno i pomalo bahato", "Svaka kuća gdje žive djeca mora imat otopine za nos i pumpicu za čišćenje nosa, da ostalo ne nabrajam od sirupa itd. Iskreno, vi niste spremni", glasili su samo neki od komentara, a onda se oglasila i Danijela.

"Dragi moji savršeni Hrvati iz savršene zemlje Hrvatske gdje negdje još vukovi donose poštu, u kojoj sve savršeno funkcionira da nam ne trebaju ni doktori, ni Hitna, ni ljekarne. Već se mnogo puta pokazalo da se samo glupani poput mene uvijek nešto žale. Svi možemo guglati i preko noći postati savršene majke, očevi, domaćice, kuharice, doktori, epidemiolozi, ekonomisti, psihijatri...Toliko smo savršeni da sam ja ponosna što živim među tako pametnim svijetom i pomalo se sramim zbog moje nazadnosti. Život je usprkos tome lijep. Izvinjavam sam što sam se usudila otići na Hitnu zbog začepljenog nosića jedne male bebe", zaključila je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!