Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Podignuta optužnica protiv supruga Nikoline Pišek: Traži se kazna od 81 tisuću kuna
Luka Stanzl/PIXSELL

zbog prošlogodišnjeg incidenta

Podignuta optužnica protiv supruga Nikoline Pišek: Traži se kazna od 81 tisuću kuna

Do samog je sukoba došlo kada su se Nikolina i suprug nakon večernjeg izlaska vratili pred vilu, a zaštitari ih nisu puštali unutra.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek, kojeg terete da je prošle godine u vili u Kaštelima prijetio suprugu vlasnice Roku Gali nakon incidenta koji se dogodio.

 

"Zapalit ću ti kuću, otkinut ću ti glavu", navodno je Ristović rekao Gali, što je kod ovog izazvalo osjećaj straha i bojazni za svoj život, prenio je Dalmatinski portal. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do samog je sukoba došlo kada su se Nikolina i suprug nakon večernjeg izlaska vratili pred vilu, a zaštitari ih nisu puštali unutra. Vidoje ih je tada zaobišao i ušao u vilu, a unutra se konfrontirao s Galom. Stigla je i policija, a nakon što je dopušteno gostima da dođu po svoje stvari, ustanovilo se da nedostaju novac i nakit. 

 

Idući su dan Ristovića zadržali u policiji zbog prijetnji Gali. Državno odvjetništvo zatražilo se od splitskog Općinskog suda da ga proglase krivim i kazni s 81 tisuću kuna, odnosno njegovih 35 dnevnih dohodaka. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!