Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Evo koja je plavokosa ljepotica ukrala srce našem 28-godišnjem skijašu
Instagram

zajedno ljetuju

Evo koja je plavokosa ljepotica ukrala srce našem 28-godišnjem skijašu

Je li se to naš uspješni skijaš zaljubio?

28-godišnji Filip Zubčić jedan je od naših najuspješnijih skijaša.

 

Ljepotan plave kosice često je bio tema portala kada su svi nagađali koga li ljubi. Mnogi su mislili da mu je srce ukrala misteriozna plavuša s kojom je tijekom jednog izlaska objavio fotografiju, no Zubčić je tada negirao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nemam curu, i dalje sam slobodan. Riječ je o bliskoj prijateljici. Kada se nešto dogodi, znat ćete", poručio je.

A izgleda da se sada dogodilo. Naime, kako Story doznaje, Filipu je srce ukrala plavokosa Ana. Navodno su u vezi od ovog proljeća, a sada zajedno ljetuju na Jadranu. Riječ je o Ani Vukoji, članici Kluba ritmičko sportske gimnastike iz Poreča. 

(FOTO: Instagram) 

"Volim vesele djevojke. Ona ne mora voljeti skijanje ili biti sportski tip, ali moramo kliknuti. Želim djevojku kojoj će biti jasan moj način života, a ne da me opterećuje izjavama kako me nikada nema kod kuće. Ne volim ljubomoru i posesivnost. Trenutačno su mi samo gluposti na pameti, već imam isplanirano kamo ću i kako nakon sezone pa se ozbiljna veza sada ne uklapa u moj lifestyle. Ali lako je to sada reći, znamo da takve stvari dođu nenadano i da im se ne možeš oduprijeti. Ljubav ne pita, ona pogodi", rekao je prošle godine za Story, ali izgleda da situacija više ne drži vodu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!