Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Kakav uspjeh! Dino Jelusić novi je član jedne od najvećih svjetskih rock grupa
Instagram

čestitamo!

Kakav uspjeh! Dino Jelusić novi je član jedne od najvećih svjetskih rock grupa

Riječ je o legendarnom bendu Whitesnake koji je mladog Hrvata pozvao u svoje redove

Domaći glazbenik, Dino Jelusić, već godinama radi na svojoj inozemnoj karijeri, a sada je stigla vijest koja je samo potvrda njegove kvalitete. Naime, jedna od najvećih rock grupa Whitesnake pozvala je Dinu da postane njihov novi član. 

(FOTO: Screenshot) 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jutros su objavili da će na proljeće sljedeće godine krenuti na turneju s grupama Foreigner i Europe, a uz to su izrazili i zadovoljstvo da će mladi Hrvat postati njihov novi član. "Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti", izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake. 

Na svojim se društvenim mrežama oglasio i Dino.

 

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!