Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Lana Jurčević na pitanja o djeci i udaji: 'Nikad! Planiram biti solo, luda i bogata bad bitch zauvijek'
Instagram

HIT VIDEO

Lana Jurčević na pitanja o djeci i udaji: 'Nikad! Planiram biti solo, luda i bogata bad bitch zauvijek'

Lana Jurčević objavila je šaljiv video za sve one koji je pitao kad će se udati i imati djecu.

"Svi me pitaju kada ću se udati i imati djecu. Nikad! Planiram biti solo, luda i bogata bad bitch zauvijek", čuje se u video uontirani ženski glas, dok Lana glumi i pleše u kratkoj, narančastoj haljini sa šeširićem na glavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Šaljivi video lajkalo gotovo deset tisuća ljudi, a mnogi su joj poručili da je kraljica te kako je obožavaju jer je realna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Lana Jurčević pozirala u bikiniju, obožavatelji joj jednoglasno poručili: 'To je prava žena'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Lana već duže vrijeme objavljuje takav sadržaj na svojim mrežama na kojima je slijedi oko pola milijuna ljudi, a srca žena dodatno je osvojila i "body positivity" stavovima.

"Ja se volim zezati na svoj račun i prva sam u redu za to ako treba, ali ponekad iza nečeg što izgleda ljudima banalno, kao što je video koji sam objavila, stoji drugi motiv. Htjela sam iskoristiti priliku da razbijem te tabue i standarde o 'savršenim' tijelima i tako pružiti podršku ženama koje prolaze kroz promjene sa svojim tijelima i ne samo to - dolazi ljeto i ne možete vjerovati kolike žene, što mlade, što zrelije, imaju problem sa skidanjem u kupaći kostim zbog potencijalnih 'osuda' i krivih pogleda...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

>> Lana Jurčević: 'Budem li opet trenirala, to će biti zbog zdravlja, a ne konfekcijskog broja 36'

Ja sam netko tko želi svoj medijski prostor koristiti za stvari koje će ljude ohrabriti, podržati, utješiti, a ne da ikome nabijam komplekse ili govorim stvari koje će se o nečiju glavu obiti kao bumerang, nekome će se rečenice izgovorene u medijskom prostoru zapečatiti u podsvijesti, neko će dijete misliti da je sramota imati 'koji kilogram viška', žene će se samo dodatno obeshrabriti... Ma ima tu mali milijun faktora. Od javnih osoba stalno se očekuje da budu 'idealne', ali tko su osobe koje određuju što je 'savršeno', a što nije? Ja idealima težim iznutra, a ne izvana i voljela bih da i drugi gledaju na to tako", poručila je u intervjuu za Jutarnji list.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!