Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Albina: 'Ninu i Jacquesa poštujem u kontekstu glazbe, ali ih ne mogu poštovati kao ljude'
Instagram

loša iskustva

Albina: 'Ninu i Jacquesa poštujem u kontekstu glazbe, ali ih ne mogu poštovati kao ljude'

Iako je Eurosong bio u svibnju ove godine, neki još uvijek ne mogu prestati pričati o njemu.

Točnije, neki komentatori još uvijek imaju štošta za reći za Albinin neplasman u finale, ali i za neke njezine ranije izjave, a sada se na Twitteru oglasila i ona sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Minijaturna Albinice, što ti daje za pravo da komentiraš da 'nema veze što se nisi plasirala ČAK ni u finale, da si ti hrvatska najbolja izvođačica na Eurosongu zadnjih 15 godina?! Ti dijete malo nisi ni do koljena našim izvođačima poput Nine Badrić, Jacquesa, pa čak ni Franke, akoji su, uz to što su za tebe zvjezdetine i pjevačke gromade, još imali i puno bolji plasman na Eurosongu. Moja pretpostavka jest da te opasno pere Napoleonov kompleks i da je to uzrok svemu tome", poručio joj je jedan komentator.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Twitter)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako raditi na sebi. Pjevače kao Ninu i Jacquesa poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovati kao ljude", započela je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Izjavila sam da smatram da je to bio najbolji nastup u zadnjih nekoliko godina koji je Hrvatska poslala - pritom mislim na cjelokupni dojam, dakle nisam rekla da sam ja najbolja pjevačica ikad, ali iza gore navedenog stojim. Bilo bi suludo da sam išta drugo izjavila s obzirom koliko je profesionalaca angažirano. Pritom, ne umanjujem ničiji trud, rad i angažman. Toliko od mene na ovu temu", zaključila je Albina.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!