Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Milan Popović o Severini: 'Brižna majka više od pola termina uopće nije iskoristila s djetetom'
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

intervju za srpske medije

Milan Popović o Severini: 'Brižna majka više od pola termina uopće nije iskoristila s djetetom'

Milan Popović ponovno je javno komentirao sudsku bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom koju već dugi niz godina vodi s bivšom partnericom Severinom Kojić.

Bivši par se početkom srpnja pojavio na na Županijskom sudu u Splitu, gdje se na ročištu odlučuje o skrbništvu nad njihovim sinom Aleksandrom, a Popović je za srpski Kurir komentirao, među ostalim, izjavu Severininog odvjetničkog tima da dječak želi živjeti s majkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Nakon ročišta punomoćnik Severine Kojić se obratio medijima i, iako je postupak tajan za javnost, selektivno iznio tijek postupka, te izjavio da se dijete izjasnilo da želi živjeti s majkom. Prema mišljenju struke, djeca razvedenih roditelja se u skoro 100 posto slučajeva izjašnjavaju da žele živjeti s tatom i mamom. Da tata i mama budu ponovo zajedno. Bilo koja drugačija izjava djeteta je podložna manipulaciji djetetom od jednog od roditelja", izjavio je u intervjuu za Kurir.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Podnio sam novu krivičnu prijavu zato što je majka nagovarala dijete što da kaže. Mišljenje djeteta je sasvim drugačije od onoga što je predstavljeno sudu. S obzirom na to da je dijete u konfliktu lojalnosti, sud ne bi smio uzeti mišljenje djeteta za mjerodavno kod donošenja svoje odluke. Ako ipak tako postupi, bit će to odluka suda protivna odredbama zakona."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Severini je, naravno, omogućeno da viđa dijete, inače biste odavno čitali u medijima da joj se brani da viđa dijete. Ono što je zanimljivo jest da za posljednjih 20 mjeseci, o kojima piše, brižna majka više od pola termina uopće nije iskoristila s djetetom, već su s djetetom bile ponovno neke treće osobe i službe za dostavu hrane. Nedavno kada sam joj ponudio da dijete bude s njom, odgovorila mi je da ona nije moja dadilja da mi čuva dijete dok sam ja na putu. Pa o čemu mi, ljudi, pričamo, o još jednom medijskom cirkusu koji ima za cilj da od majke napravi žrtvu. Sud će, nadam se, odlučiti u najboljem interesu djeteta, koristeći sve postojeće zakonske dokaze i materijale. Ukoliko sud preinači presudu, bit će to ponovo odluka suda donesena protivno odredbama zakona, tako da ću ponovo morati žaliti se i dokazivati pravdu", zaključio je Popović.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!