Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Osmijeh i simbolična torba: Severina se oglasila prvi put nakon novih optužbi Milana Popovića
Instagram

DAMSKI!

Osmijeh i simbolična torba: Severina se oglasila prvi put nakon novih optužbi Milana Popovića

Severina je odlučila ignorirati posljednje tvrdnje bivšeg partnera Milana Popovića s kojim se bori za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Podsjetimo, Popović je nedavno ponovno komentirao sudsku bitku za skrbništvo i to za srpski Kurir

"Nakon ročišta punomoćnik Severine Kojić se obratio medijima i, iako je postupak tajan za javnost, selektivno iznio tijek postupka, te izjavio da se dijete izjasnilo da želi živjeti s majkom. Prema mišljenju struke, djeca razvedenih roditelja se u skoro 100 posto slučajeva izjašnjavaju da žele živjeti s tatom i mamom. Da tata i mama budu ponovo zajedno. Bilo koja drugačija izjava djeteta je podložna manipulaciji djetetom od jednog od roditelja", izjavio je u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Severini je, naravno, omogućeno da viđa dijete, inače biste odavno čitali u medijima da joj se brani da viđa dijete. Ono što je zanimljivo jest da za posljednjih 20 mjeseci, o kojima piše, brižna majka više od pola termina uopće nije iskoristila s djetetom, već su s djetetom bile ponovno neke treće osobe i službe za dostavu hrane. Nedavno kada sam joj ponudio da dijete bude s njom, odgovorila mi je da ona nije moja dadilja da mi čuva dijete dok sam ja na putu. Pa o čemu mi, ljudi, pričamo, o još jednom medijskom cirkusu koji ima za cilj da od majke napravi žrtvu. Sud će, nadam se, odlučiti u najboljem interesu djeteta, koristeći sve postojeće zakonske dokaze i materijale. Ukoliko sud preinači presudu, bit će to ponovo odluka suda donesena protivno odredbama zakona, tako da ću ponovo morati žaliti se i dokazivati pravdu", zaključio je Popović.

>> Milan Popović o Severini: 'Brižna majka više od pola termina uopće nije iskoristila s djetetom'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina se sada oglasila na Instagramu, ali ne da bi komentirala bivšeg partnera, već da bi se javila brojnim obožavateljima s mora, no  pored sebe je imala torbu s prvim slovima svog imena i imena svog sina Aleksandra.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!