Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nina Badrić na Instagramu održala lekciju o prijateljstvu, fanovi joj pišu da su ona i frendice inspirirale 'Seks i Grad'
Instagram

'POJELE NA KILE SOLI'

Nina Badrić na Instagramu održala lekciju o prijateljstvu, fanovi joj pišu da su ona i frendice inspirirale 'Seks i Grad'

Nina njeguje svoj uski krug dobrih prijateljica, a poznato je i da je godinama vrlo bliska sa sestrama Husar.

Nina Badrić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s prijateljicama Tinom Renić, Marijom Husar i Ivanom Husar, a uz to je fanove počastila mudrim mislima o prijateljstvu.

“Neka nitko ne smatra prijateljem čovjeka s kojim nije pojeo mjericu soli“, napisala je Nina te dodala kako su njih četiri zajedno pojele na kile soli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prijateljstvo je jedna duša u dva (četiri) tijela. Zajedno. Uvijek. U dobru i zlu", zaključila je pjevačica.

Nina je u Instagram Storyjima otkrila da su njih četiri izašle na večeru i piće, a fotografija je nastala ispred jednog kafića u centru Zagreba.

"To su te i jedino takve neprocjenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca", "Prelijepo, kao da ste vas četiri bile inspiracija za seriju" Seks i grad", bili su samo neki od komentara pratitelja.

Nina i sestre Husar inače su dugogodišnje prijateljice i podrška su si na raznim važnim životnim događajima. Sinoć su zajedno proslavile rođendan prijateljice Tine, a Nina je nedavno bila gošća na krštenju Marijinog sina koje je proslavljeno u užem krugu obitelji i prijatelja.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!