Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Danijela Dvornik pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, hejter odgovorio: 'Po čemu si ti poznata?'
Miranda Cikotic/PIXSELL

uživa u babljem ljetu

Danijela Dvornik pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, hejter odgovorio: 'Po čemu si ti poznata?'

Simpatična plavuša pokazala je svojim pratiteljima kako vješto upravlja SUP daskom: ''Jedan običan radni dan'', kratko je prokomentirala Danijela u opisu fotografije na kojoj uživa u morskim čarolijama

Domaću influencericu i suprugu preminulog kralja funka Dina Dvornika, simpatičnu Danijelu javnost je najviše upoznala tijekom emitiranja popularnog RTL-ovog reality showa 'Dvornikovi'.

Iako je prošlo više od 15 godina od prve epizode spomenutog showa, Danijela je i dalje itekako aktivna i prisutna na domaćem estradnom nebu. Samo na Instagram profilu prati ju više od sto tisuća obožavatelja s kojima svakodnevno dijeli fotografije iz svog privatnog života.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedavno se pohvalila kako je nakon četiri godine došao kraj mukama s adaptacijom obiteljske kuće na otoku Braču, a rezultatima se, naravno, odmah pohvalila na društvenim mrežama.

No, nije luksuzna kuća jedino čime se Danijela hvali na svom Instagram profilu. Simpatična plavuša pokazala je svojim pratiteljima kako vješto upravlja SUP daskom: ''Jedan običan radni dan'', kratko je prokomentirala Danijela u opisu fotografije na kojoj uživa u morskim čarolijama. 

Vezana vijest

Danijela Dvornik NAKON ČETIRI GODINE Prije vs. poslije: Danijela Dvornik pokazala kako izgleda njezina obnovljena kuća

Fotografija na kojoj pozira u kupaćem kostimu u nekoliko sati skupila je čak tri tisuće lajkova. I dok su većina hvalila njezino umijeće na dasci, nekima je smetala njezina popularnost koja iz dana u dan rapidno raste: ''Po čemu je ova žena poznata'', pisali su neki hejteri. No, Danijela je, baš poput svjetskih zvijezda, ignorirala negativne komentare i nastavila uživati u omiljenom babljem ljetu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!