Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ella Dvornik otkrila s kakvim se problemima bori, pratitelji joj pružili podršku: 'Razina stresa je bila na vrhuncu'
Instagram

biti majka nije lako

Ella Dvornik otkrila s kakvim se problemima bori, pratitelji joj pružili podršku: 'Razina stresa je bila na vrhuncu'

U komentarima su se javile brojne majke koje su pisale kako u potpunosti razumiju Ellu s obzirom na to da se često nalaze u sličnoj situaciji

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica Ella Dvornik Pearce s obožavateljima je podijelila sretnu vijest! Nakon pune dvije godine simpatična plavuša krenula je na putovanje van granica Lijepe Naše. 

Iako nije otkrila na kojoj točnoj destinaciji će uskoro uživati, jedno je sigurno - na putovanju joj se neće pridružiti djeca, trogodišnja Balie Lee i jednogodišnja Lumi Wren. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To je ujedno i prvi period u kojem će biti odvojena od svojih nasljednica pa je shodno tome u kratkoj objavi otkrila kako se osjeća zbog novonastale situacije. 

''Prvo putovanje van države nakon dvije godine, bez djece. Razina stresa je bila na vrhuncu. Čudan je taj strah i stres koji dobiješ kad postaneš mama, a odeš negdje bez njih'', napisala je Ella i dodala kako ima sat koji ju podsjeti kako treba disati, ali i kada treba smiriti puls.

''Ali ja sam sebi najgori neprijatelj pa čak i kad odem poslovno odradit nešto. Umjesto da iskoristim trenutak i mozak 'bacim na pašu', ja cijelo vrijeme gledam fotografije Balie i Lumi na tabletu i mobitelu i razmišljam što su jele za doručak i kako im je bilo u vrtiću'', dodala je influencerica.

Vezana vijest

Ella Dvornik BRAČNE VODE Ella Dvornik opet postavlja ključna pitanja o kojima nitko ne govori: 'Tko čeka svog muža da se spremi, a ne suprotno?'

U komentarima su se javile brojne majke koje su pisale kako u potpunosti razumiju Ellu, s obzirom na to da se često nalaze u sličnoj situaciju. Ispod objave komentirale su kako ima njihovu podršku jer je biti majka, kako kažu, najteži posao na svijetu. 

Ellu su gledatelji pobliže upoznali kao tinejdžericu kada je sa svojim roditeljima, Danijelom i pokojnim kraljem funka Dinom Dvornikom, snimala reality 'Dvornikovi' koji se prikazivao na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!