Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
'Ma kakve Kardashianke?': Supruga domaćeg nogometaša uživala sa svojom sestrom
Instagram

Raquel Mauri

'Ma kakve Kardashianke?': Supruga domaćeg nogometaša uživala sa svojom sestrom

Lijepa Španjolka ne krije koliko je vezana za svoju obitelj, a na Instagram profilu često objavljuje fotografije s najužim članovima. To je napravila i ovaj put, a na 'red' je došla njezina sestra, Irene Maury

Španjolka Raquel Mauri, domaćoj javnosti najpoznatija kao supruga umirovljenog reprezentativca Ivana Rakitića na društvenim mrežama ima pravu vojsku pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Slobodno možemo napisati i kako je najpopularnija 'domaća' WAGsica s obzirom na to da ju prati više od 700 tisuća pratitelja. Iako nije rođena u Hrvatskoj, Raquel je godinama unazad vatreno navijala za hrvatsku reprezentaciju, a s ponosom je nosila dres svog supruga prije svake utakmice. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lijepa Španjolka ne krije koliko je vezana za svoju obitelj, a na Instagram profilu često objavljuje fotografije s najužim članovima. To je napravila i ovaj put, a na 'red' je došla njezina sestra, Irene Maury. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Brojni obožavatelji nizali su pozitivne kritike komentirajući kako sestre izgledaju predivno, a neki su otišli korak dalje pa napisali kako su Kardashianke 'male bebe za njih': 'Ma kakva Kim i Kylie, ovo su prave ljepotice', samo su neki od komentara ispod fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Inače, Ivan Rakitić osvojio je Raquel Mauri još 2011. godine, a kako je sam priznao, bila je to ljubav na prvi pogled.

Ivan ju je spazio u jednom hotelu u kojem je radila kao konobarica, a on potpisivao ugovor, no Raquel u početku nije željela izaći s njim.

Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa nema vremena za izaći. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i došao tamo. Prišao sam joj i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašli smo na večeru sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio preko ušiju zaljubljeni Ivan.

Vezana vijest

Raquel Mauri VELIKA LJUBAV Rakitićeva supruga otvorila sezonu bikinija i uzdaha: Namučio se da ju izvede na prvi spoj, no srećom nije odustajao

Par se vjenčao 2013. godine, a imaju i dvije kćeri, Altheu i Adaru. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, par se ludo voli kao i prvog dana.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!