Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ana Zaninović razvodi se nakon četiri godine braka: 'Sve sam napravila, ali nije išlo'
Miranda Cikotic/PIXSELL

otvoreno progovorila

Ana Zaninović razvodi se nakon četiri godine braka: 'Sve sam napravila, ali nije išlo'

Par je prije braka u vezi bio pet godina, a 2017. godine izrekli su 'sudbonosno da'. Nekoliko mjeseci prije vjenčanja, Ana je doznala da je u trudna, a svog nasljednika na svijet je donijela u prosincu iste godine

Hrvatska taekwondoistica Ana Zaninović razvodi se nakon četiri godine braka, javlja Gloria. U razgovoru za spomenuti magazin, bivša svjetska prvakinja otkrila je kako već sedam mjeseci ne živi sa suprugom, poduzetnikom Dujom Đapićem.

''Još nismo službeno razvedeni, no ne živimo zajedno od veljače. U pitanju nije treća osoba, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo'', rekla je Ana koja je sada prvi put progovorila o ljubavnom krahu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S trogodišnjim sinom Tomom ostala je živjeti na istoj adresi, a zbog njega će, kako kaže, uvijek biti u korektnim odnosima s bivšim partnerom. 

''Najteži period je iza mene i sada sam spremna krenuti dalje. Što se tiče našeg sinčića Tome, njegova nam je sreća najvažnija i zbog njega ćemo uvijek biti u korektnim odnosima. Brak je za mene svetinja i uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu. Ali nije išlo'', priča Ana za Gloriju. 

Vezana vijest

Splitska promocija filma o Janici i Ivici Kostelić veselje I Ana Zaninović postala je mama

Podsjećamo, par je prije braka u vezi bio pet godina, a 2017. godine izrekli su 'sudbonosno da'. Nekoliko mjeseci prije vjenčanja, Ana je doznala da je u trudna, a svog nasljednika na svijet je donijela u prosincu iste godine. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!