Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nina Badrić kao 'milja dolara': U crnoj haljini impresionirala domaće celebove: 'Wow. Najbolje od najboljeg'
Instagram

'PREDIVNA'

Nina Badrić kao 'milja dolara': U crnoj haljini impresionirala domaće celebove: 'Wow. Najbolje od najboljeg'

49-godišnja pjevačica je pozirala u crnoj haljini od tila otkrivenih ramena, a vrat joj je krasila ogrlica od kristala u dva reda

Nina Badrić još je jednom pokazala svima zašto ju uspoređuju s J.Lo i nazivaju hrvatskom Monicom Bellucci.

Gotovo svaka njezina objava na Instagramu dobije rijeku komplimenata pa tako i ova najnovija. "Nešto novo, ništa staro, a kamoli posuđeno", napisala je u opisu fotografije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Instagram)

49-godišnja pjevačica je pozirala u crnoj haljini od tila otkrivenih ramena, a vrat joj je krasila ogrlica od kristala u dva reda. Upotpunila je kombinaciju šminkom zemljanih tonova i crnim tušem oko očiju.

Vezana vijest

Nina Badrić 'POJELE NA KILE SOLI' Nina Badrić na Instagramu održala lekciju o prijateljstvu, fanovi joj pišu da su ona i frendice inspirirale 'Seks i Grad'

Kao i uvijek, Nina je i za ovo izdanje je dobila nevjerojatnu količinu komplimenata. 'Ma, joj', napisao je Nini Damir Kedžo i uz zaljubljeni emotikon. 'Dakle, milja dolara', pohvalila ju je dobra prijateljica Ivana Husar.

(FOTO: Instagram)

'Wow', 'Prelijepa', 'Koliko si divna', 'Najbolje od najboljeg', samo su još neki od hrpe samih pohvala za Ninin izgled i modnu kombinaciju. 

Nina Badrić Fotogalerija

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!