Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nakon 7 godina braka, Tony i Dubravka Cetinski se vjenčali u Crkvi: 'Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj'
Instagram

ČESTITKE PARU!

Nakon 7 godina braka, Tony i Dubravka Cetinski se vjenčali u Crkvi: 'Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj'

Cetinskom je vjenčana kuma bila Severina

52-godišnji glazbenik Tony Cetinski objavio je na svom Instagramu fotografiju s crkvenog vjenčanja s 37-godišnjom Dubravkom Dujak. Vrlo brzo su počele pristizati brojne čestitke.

"Euharistija – hrana snage ljubavi. Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: 'Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju", napisao je 50-godišnji glazbenik u opisu fotografije.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dubravka i Tony su pozirali kod crkvenog oltara jer je glazbeniku vjera jako važna. Dubravka je zablistala u bijeloj vjenčanici, dok se Tony oženio u klasičnom crnom odijelu.

Vezana vijest

Tony Cetinski Čestitamo! Tony Cetinski postao djed: Prisjetili smo se što je pred kamerama Exkluziva rekao o snahi

Uz mnogobrojne obožavatelje su im i lica iz glazbenog svijeta poželjeli sreću u bračnim vodama.

"Samo ljubav. Čestitam", napisala je srpsko-makedonska pjevačica Tijana Dapčević, dok je Nina Badrić dodala: "Od srca neka vam je sve sretno i blagoslovljeno". "Čestitke, mladenci", komentirao je Marko Kutlić. Isto tako, Dubravki i Tonyju sve najbolje žele i glazbenici Kaliopi te Željko Samardžić.

Inače, Dubravka mu je treća supruga s njom je 2014. godine imao tri vjenčanja u tri različita grada - u Las Vegasu, njezinim rodnim Vinkovcima, a nakon toga i u Zagrebu. Cetinskom je vjenčana kuma bila Severina.

Podsjećamo, kako je Toni, prije braka s Dubravkom, bio oženjen s Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo. Iz prošlih brakova, glazbenik ima kćer Piju i sina Christiana koji je nedavno postao otac.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!