Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ekskluzivno - Kristina Bralo prvi put progovorila o Šukeru, ali i zarukama s Matejem Cvitanovićem!

Pjevanje će ova 28 godišnjakinja zbog Mateja staviti na pauzu

Kada se prije tri mjeseca zaljubila u Mateja Cvitanovića - pjevačica Kristina Bralo nije niti slutila da će unatoč zaručniku, nju i dalje etiketirati kao bivšu djevojku Davora Šukera! Kristina i Matej su ekskluzivno otkrili sve o zarukama, ali i o tome kako se nose s medijskim pritiskom zbog bivšeg nogometaša.

Ima li goreg scenarija neko kad u jeku sreće sa zaručnikom planiraš vjenčanje, a nad glavom ti visi - bivši! Da to nije niti malo ugodno zna pjevačica i bivša kraljica Hrvatske Kristina Bralo koja je odlučila po prvi puta progovoriti o svom odnosu s 53-godišnjim bivšim vatrenim Davorom Šukerom. Naime, tu priču i naziv njegove bivše želi zauvijek izbrisati!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vjerujem da si i dalje pod nekakvim pressingom prošlosti i konstantnim povlačenjem po medijima - Kristina bivša djevojka Davora Šukera'

"Da, tako je, ja sve u životu radim srcem tako da stojim svjesno iza svojih odluka makar one bile ispravne ili ne ispravne. Tako da to je dio moje prošlosti i sad sam okrenuta budućnosti i planiranju vjenčanja a i svega predivnog sa svojim zaručnikom", pojasnila je Kristina Bralo.

"Matej mi je stvarno podrška velika, ja sam stvarno sretna što je Matej open minded da nije neki zatucani dečko kojeg doslovno svaka priča smeta. Njemu to ne smeta ništa, njemu je naravno bitno da smo mi sretni i da mi planiramo budućnost". 

Je li mlađe slađe?

"Naravno, mlađe je slađe", dodala je Kristina. 

Vezana vijest

Matej Cvitanović i Kristina Bralo postoje fotografije Pronašla nekog svojih godina: Šukerova bivša ljubi nekadašnjeg Mistera turizma?

A taj slatki mladić - 27 godišnji Matej Cvitanović u njezin je život ušetao slučajno. Upoznao ih je prijatelj u restoranu, a Amorova strelica nije čekala niti sekunde da ih pogodi ravno u srce. Samo tri mjeseca nakon fatalnog susreta  - Kristina s ponosom nosi dijamantni prsten!

"Kleknuo je, iako je rekao da nikada neće kleknuti, ja sam se rasplakala i stvarno je bilo prekrasno. Bili smo na tom... poslije večere me odveo na to naše mjesto i pričali smo i rekao je idem po nešto i onda se vrtio s prstenom!", prisjetila se Kristina. 

"Ja sam dugo razmišljao o samom izgledu prstena koji da bude, htio sam da bude nešto drugačiji od svega što samo navikli gledati i taj prsten je bio cijelo vrijeme u mom autu u šoferšajbi i tu jednu večer kad smo imali neke razmirice kad je bila neka loša atmosfera ja sam osjetio potrebu da odem u auto i da se vratim kući i da je zaprosim", prepričao je Matej Cvitanović.

Nakon što je rekla "Da", njih dvoje ovaj su romantični čin proslavili i u Veneciji - a već planiraju i svadbu sljedeće godine! 

"Planiramo proširiti obitelj, evo ja jedva čekam, moramo ići step by step", tvrdi Kristina. 

Pjevanje će ova 28 godišnjakinja zbog Mateja staviti na pauzu - no nedavno se zaposlila u njegovoj firmi. Iako nam je Matej otprije poznat kao Mister turizma - prije nekoliko godina pokrenuo je biznis s medicinskom estetikom i opremom.

"Ja sam se zaposlila u Matejovoj firmi, radimo s medicinskom opremom i covid testiranjima", otkrila je Kristina.

"Pa Krstinu smo zaposlili prije deset dana, ustvari malo manje. Iskreno, zaposlila se sama. Došla je kod knjigovođe i sama je sebi dala radno mjesto", ističe Matej.

A plaća?

"I plaću si je sama dala... šalim se. Kristina ima potencijala i moramo ga usmjeriti u pravom smjeru!".

Ono najbitnije je da već tri mjeseca hodaju istim smjerom, kažu oboje, onim kuda kroče zaljubljeni!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!