Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ella Dvornik progovorila o bivšem dečku: 'Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'
Instagram

Bez dlake na jeziku

Ella Dvornik progovorila o bivšem dečku: 'Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

U opisu videosnimke dodala je kratku poruku. "Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je Ella

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, Ella Dvornik Pearce osim na Instagramu itekako je aktivna i na aplikaciji TikTok. 

Na spomenutoj društvenoj mreži često objavljuje smiješne videosnimke, a ponekad otvori dušu pa otkrije neke detalje iz prošlosti. To je napravila i ovaj put pa otkrila s kakvim tipovima muškaraca se susretala prije nego što se skrasila sa svojim suprugom Charlesom Pearceom. 

@elladvornik

Ova pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije � ##thankyounext ##balkan ##hrvatska ##srbija ##bosna ##hercegovina

♬ omg i feel famous - soph

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi", rekla je Ella u videosnimci pa se dotakla odnosa s Matijom. "Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona", dodala je influencerica pa se osvrnula na odnos s trećim muškarcem. "Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu", stoji u objavi. 

Za kraj je progovorila o odnosu sa sadašnjim partnerom.  "I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju", zaključila je Ella. 

Vezana vijest

Ella Dvornik biti majka nije lako Ella Dvornik otkrila s kakvim se problemima bori, pratitelji joj pružili podršku: 'Razina stresa je bila na vrhuncu'

U opisu videosnimke dodala je kratku poruku. "Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je Ella. 
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!