Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Iva Todorić s prijateljicama partijala u košulji od 8.000 kuna i pjevala 'Bella ciao' kao da nema sutra
Instagram

'IMA JEDAN GRAD...'

Iva Todorić s prijateljicama partijala u košulji od 8.000 kuna i pjevala 'Bella ciao' kao da nema sutra

Beograd je omiljena parti destinacija za mnoge Hrvate, a redovita gošća u tamošnjim noćnim klubovima je i Iva Todorić.

Iva Todorić prošlog se vikenda s prijateljicama zabavljala u poznatom beogradskom cabaret klubu, a fotografije i snimke ludog provoda objavile su i na Instagram profilima.

Prijateljice su plesale i pjevale pjesmu 'Bella ciao', koju je nedavno popularizirala španjolska serija 'La casa de papel'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U srculence obučena, okružena predivnim ljudima, po ne znam koji put nakon provedene lude noći zaključujem... ima jedan grad... nema mu zamjene", napisala je Iva uz fotke na kojima nosi Dolce&Gabbana košulju kojoj se cijena inače kreće oko 8000 kuna.

Njezina prijateljica Iva Radić u komentarima je otkrila da se radi upravo o Beogradu, a ostali komentatori dali su joj mnoge komplimente na izgled te pisali kako je vrlo lijepa. Osim Ive, snimke prodova objavila je Emina Pršić koja joj se pridružila u provodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Pršić (@emina.prsic)

Ivu inače uz Beograd veže i mnogo više od noćnih klubova. Prije nekoliko mjeseci otkrilo se da je zaljubljena u mlađahnog beograđanina Nikolu, a u nekoliko je navrata ovoga ljeta objavila i fotografije s zajedničkog ljetovanja. Njegov identitet Iva još uvijek krije kao zmija noge, stoga na zajedničkim fotografijama preko njegovog lica uvijek stavlja sličicu srca.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!