Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nikola Nemešević Nemeš progovorio o Marijani: 'Nikad nije kriva samo jedna osoba'
Jurica Galoic/PIXSELL

bivša bb zvijezda

Nikola Nemešević Nemeš progovorio o Marijani: 'Nikad nije kriva samo jedna osoba'

Od Big Brothera i ljubavne afere koja je tresla Balkan prošlo je deset godina. Danas se Nemeš još uvijek bavi glazbom, prije sedam godina počeo je sinkronizirati crtiće, a 2018. je otvorio i svoju produkciju

Srpski kantautor Nikola Nemešević zvani Nemeš, javnosti najpoznatiji kao natjecatelj u RTL-ovom showu 'Big Brother' 2011. ostao je upamćen po burnoj romansi s pobjednicom Big Brothera Marijanom Seifert. 

Ona je u BB kuću ušla udana, a s njim je prevarila supruga. Kasnije se razvela i nakon nekoliko mirenja i prekida veze, udala za Nemeša. No, sreća nije dugo trajala pa su se razveli 2017. godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od Big Brothera i ljubavne afere koja je tresla Balkan prošlo je deset godina. Danas se Nemeš još uvijek bavi glazbom, prije sedam godina počeo je sinkronizirati crtiće, a 2018. je otvorio i svoju produkciju. U intervjuu za Story sada je progovorio o novom albumu, privatnom životu, ali i ljubavi s fatalnom Marijanom. 

''Sažetak onog što mi se događalo prethodnih deset godina, prepričano i otpjevano u 11 pjesama. Kada bismo ih poredali kronološki kako su nastajale, meni bliski ljudi lako bi mogli odrediti koja pjesma pripada kojoj godini'', rekao je Nemeš.

U spomenutom intervjuu otkrio je i kako ništa ne bi mijenjao zato što zahvaljujući onom što se dogodilo - danas je tu gdje je. No, vratimo se kratko na glazbu. Bez obzira na to da je školovani glazbenik, Nemeš je otkrio kako je odustao od opere. 

''Nažalost (ili na sreću), operu nisam volio dovoljno da bi joj posvetio život. A ona to zahtijeva, kao individualni sport. Ne trpi da se bavite ičim drugim. Bilo mi je teško okruženju objasniti da se ne želim više baviti njome zato što im je argument bio: 'Ali imaš sve predispozicije da budeš vrhunski u tome'', priča Nemeš. 

Na pitanje smeta li mu što ga obožavatelji najčešće povezuju sa sudjeovanjem u Big Brotheru, glazbenik je bez dlake na jeziku odgovorio. 

''Nema razloga, držim se one - tražili ste, gledajte. Kad bih sada proveo tri mjeseca na televiziji u nekom kulinarskom showu, pamtili bi me po tome. To je sve normalno, sada je na meni da što moguće više pjevam i sviram'', otkrio je glazbenik za Story. 

Vezana vijest

Nemeš Big Brother Potpuna promjena Sjećate li se njega? Nemeš iz Big Brothera više ne izgleda ovako, ne biste ga prepoznali na ulici!

Za kraj je otkrio i kako više nije u kontaktu s Marijanom. ''Veza kao veza, brak kao brak, neki uspiju, drugi, hvala Bogu dobrom, ne. Nikad nije jedan razlog i nikad nije samo jedna osoba kriva. To je jasno. Sve je to dobro ispalo'', dodala je bivša reality zvijezda. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!