Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Potvrdio šuškanja o razvodu? Šime Vrsaljko skinuo vjenčani prsten, ali ne i sat od navodnih 1,2 milijuna kuna...
Instagram

kraj ljubavi?

Potvrdio šuškanja o razvodu? Šime Vrsaljko skinuo vjenčani prsten, ali ne i sat od navodnih 1,2 milijuna kuna...

No, nisu pratitelji samo primijetili savršen odnos između tate i sina. Za oko su im zapela još dva detalja oko kojih je nastala prava virtualna rasprava

Šime Vrsaljko, hrvatski nogometaš za brojne žene diljem svijeta jedan je od najzgodnijih sportaša, a brojne obožavateljice se slažu u jednom - teško je ostat imun na njegovu energiju i karizmu. 

Iako na društvenim mrežama nije pretjerano aktivan, s vremena na vrijeme objavi detalj iz svog privatnog života. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj put na red je došla fotografija koja je raznježila tisuće obožavateljica, a riječ je o obiteljskoj fotografiji na kojoj pozira sa sinom Brunom. 

Fotka je u kratkom vremenu dobila više od devet tisuća lajkova. "Prelijepi, Predivna obitelj", "Slatkica", "Grande Šime", bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

No, nisu pratitelji samo primijetili savršen odnos između tate i sina. Za oko su im zapela još dva detalja oko kojih je nastala prava virtualna rasprava. Prvi detalj je skupocjeni sat na Šiminoj ruci, a navodno je riječ o Patek Philippe Nautilus, model 5711/1R. 

Sat koji neodoljivo podsjeća na spomenuti model procjenjuje se na vrtoglavih 1,2 milijuna kuna. Drugi detalj koji nije promakao obožavateljima je taj da Šime više ne nosi vjenčani prsten iako se o razvodu nije oglašavao. 

Podsjećamo, šuškanja o razvodu krenula su u lipnju kada je Šime izbrisao sve fotografije na kojima pozira sa suprugom Mateom. 

Vezana vijest

Šime i Matea Vrsaljko elegantan u odijelu Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao na svom vjenčanju

Inače, sa samozatajnom Mateom u vezi je još od srednje škole, a vjenčali su se 2018. Početkom lipnja iste godine na svijet je stigao sin Bruno, kojeg je Šime pokazao čim je otvorio Instagram.

Matea je vrlo samozatajna i ne voli se eksponirati. Nema profile na društvenim mrežama, a nismo je vidjeli ni na tribinama u Rusiji. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!