Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Sandra Perković strastveno ljubila dečka, pratitelji poručili: 'Izgledate kao s naslovice'
Instagram

uživaju na putovanju

Sandra Perković strastveno ljubila dečka, pratitelji poručili: 'Izgledate kao s naslovice'

Iako o svom privatnom životu rijetko kada priča, proslavljena sportašica s vremena na vrijeme objavi ljubavni tekst posvećen svom partneru

Svjetska prvakinja u bacanju diska, Sandra Perković na društvenim mrežama itekako je aktivna, a osim fotografija s treninga i natjecanja, domaća sportašica često objavljuje i one iz privatnog života. 

Sandra je izgledala odlučila uhvatiti posljednje zrake sunca pa je sa svojim dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem otputovala u čarobni Dubrovnik. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaljubljeni golupčići objavili su nekoliko fotografija s putovanja, a pratitelje je najviše oduševila ona na kojoj se strastveno ljube. 

''Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako'', napisala je Sandra u opisu fotografije. Instagram pratitelji zatrpali su objavu pozitivnim komentarima, a većina se složila kako Sandra i Edis izgledaju kao par s naslovnice. 

Podsjećamo, par se upoznao 2012., a samo godinu dana kasnije Edis je postao Sandrin trener. Tada su krenuli i Sandrini veliki uspjesi - zlato na Svjetskom prvenstvu 2013. i 2015., zlato na Europskom prvenstvu 2014. i 2016. te olimpijsko zlato 2016. u Rio de Janeiru.

Iako o svom privatnom životu rijetko kada priča, proslavljena sportašica s vremena na vrijeme objavi ljubavni tekst posvećen svom partneru. 

Vezana vijest

''Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvat'', napisala je svojedobno. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!