Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Napaćena Snježana Mehun otkrila s kakvim se problemima bori
Instagram

nije joj lako

Napaćena Snježana Mehun otkrila s kakvim se problemima bori

Luksuzni hoteli, egzotične destinacije, brendirane krpice i skupocjeni specijaliteti dio su njezine svakodnevnice, a istim se često hvali na društvenim mrežama

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun prije više od pet godina osmislila je i pokrenula svoj brend Duchess womenswear i to u suradnji s prijateljem, dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. 

Iza sebe ima brojne revije, njezine kreacije obožavaju poznate Hrvatice, a zahvaljujući trudu i radu, Snježana živi luksuznim životom o kakvom mnogi sanjaju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Luksuzni hoteli, egzotične destinacije, brendirane krpice i skupocjeni specijaliteti dio su njezine svakodnevnice, a istim se često hvali na društvenim mrežama. No, iza svega toga, priča Snježana, stoji mukotrpni rad i odricanje, a u posljednjoj objavi otkrila je kako 'nije zlato sve što sija'. 

''Kada pogledate ovu fotografiju što Vam prvo padne na pamet? Gle kako je išla uživati, krasan hotel, večerice, fini restorani... Sigurno ne zamišljate da sam nakon ove fotografije jurcala s Tinom po halalama tražeći završne detalje za našu kolekciju jer uvijek nešto fali?! O da, bilo je prevruće i sparno da se slikam kasnije onako krepana, umorna! Ono u što sam sigurna da nećete povjerovati je to da smo nakon cjelodnevnog jurcanja, 6 sati vožnje do Zagreba, istovarili cijeli auto s balama materijala u jedan sat iza ponoći'', napisala je Snježana pa nastavila u istom tonu:

''Zašto? Bilo nam je tako praktičnije i zgodnije - ne zivkat nikoga, ne čekat jutro! Ma što je to nama? Pa na reviji prebacimo preko leđa svaki put više od 400 ljudi, svima objasnimo di da parkiraju, tješimo ih ako im je pukao nokat, koliki su bolovi u PMS-u, smanjujemo još dodatno preuske haljine, divimo se koliko su lijepe i slušamo kako se osjeća taj dan njihov kućni ljubimac! Čisto ako netko pita “e kako je imat modni brend?!” Ali sve to odradimo s guštom i ljubavlju jer volimo ono što radimo. I dalje imam problema s tetivom ako netko pita od kuda plavi flasteri!?'', požalila se Snježana svojim pratiteljima. 

Vezana vijest

Snježana Mehun i Franz Schillinger LJUBAV JOJ ODLIČNO STOJI Snježana Mehun otputovala na Maldive sa svojim Franzom i ne prestaje objavljivati fotke u bikiniju

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!