Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Jasmina Hdagha o zdravstvenim tegobama kćerkice: 'To mi je bio najveći šok i baš me pogodilo'

Zagrepčanka libijskih korijena

Jasmina Hdagha o zdravstvenim tegobama kćerkice: 'To mi je bio najveći šok i baš me pogodilo'

O godinu dana rodiljnog dopusta na kakav imaju pravo u Hrvatskoj, žene u Americi mogu samo sanjati.

Nema majčinstva bez izazova. To dobro zna i Jasmina Hdagha, svojedobno jedna od naših najtraženijih manekenki, s adresom u Santa Moniki. Zagrepčanka libijskih korijena paralelno vježba i doji, a  otkrila je i s kakvim se zdravstvenim tegobama suočila njezina šestomjesečna kćer Sedona

Da je majčinstvo teže i puno veći izazov nego što je ikada mogla zamisliti reći će gotovo svaka majka. Gotovo svaka, ali ne i ona. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nekako mi se činilo da je puno jednostavnije nego što sam mislila da će biti. Ne znam, možda mi je to majčinstvo leglo ili kak, ali, neznam, mislila sam da će biti puno teže", poručila je Jasmina Hdagha.

Tako govori Jasmina Hdagha, svojedobno jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki u Americi, koja se odavno ostavila manekenstva i u Santa Monici radi kao instruktorica joge. O godinu dana rodiljnog dopusta na kakav imaju pravo u Hrvatskoj, žene u Americi mogu samo sanjati. Jasmina je već dva mjeseca nakon poroda počela po malo raditi. 

"Šta je šefice, zezaš, zašto ne bi kad možeš. ok shvatila sam, shvatila sam. ššššš. Sad je počela malo manje spavati nego u usporedni na početku, onda bi na početku otišla, samo nju uspavam, Jim je tam s njom dok ona pajki, ona bi općenito odspavala dok se ja ne vratim, nekad tri sata bez pardona", rekla je Jasmina Hdagha.

Jasminin partner James Kaufman, glazbeni producent, još se nije u potpunosti oslobodio straha. 

"Pa dobro, promijenio je dvije i pol pelene, hahahahaha, nije mu to jača strana, ali trudi se trudi se. Druže se oni, ali nije da predugo vremena s njom provodi, kako radi, kako je busy, čim ona krene aaa, on umjesto da proba utješiti onda odmah, evo ti evo ti, jer ga je strah ne zna kaj da raditi", kazala je Jasmina.

Čak mjesec i pol u posjeti i od velike pomoći bila joj je jedna od tri sestre - Ena. Inače, Jasmina je do 15. Godine živjela sa sestrama i majkom u Tripoliju, jer im je otac Libijac. 

Vezana vijest

Jasmina Hdagha Čestitamo! Tamo se dogodilo nešto posebno: Bivša hrvatska manekenka rodila kćer kojoj je dala ime po važnom joj američkom gradiću

"Stvarno sam zahvalna i došla i pomogla mi, mjesec i pol je bila, tako da sam stvarno, tako da smo pričale hrvatski s njom non stop, baš velim, voljela bih da priča hrvatski, tako da iduće ljeto kad dođemo doma klafra i na našem malo. Ja sam s njom non stop na hrvatskom, pogotovo ujutro kad čitamo, onda ja prvo pročitam na engleskom i onda sve na hrvatskom, pročitam, čisto da se već navikne i na jedni i na drugo. Čak smo par puta kad je ena bila i na arapskom, al mislim da malo pretjerujem", misli Jasmina.

Međutim, kada je Sedona imala samo dva mjeseca iznad oka joj je otkrivena tvorba koja se zove hemangiom. Ništa ozbiljno, ali da ne bi narastao prevelik Jasmina svojoj djevojčici mora davati lijek. 

"I dalje imam taj nekakav nemir u vezi tog lijeka, ujutro i navečer, kad joj moram to u toj nekoj tubici dat, tak me nekako stegne u srcu, jer, meni intuicija govori da prestanem, a opet me strah da nemam dovoljno znanja, da prestanem baš, što ako stvarno prebzo naraste, a opet gledam riskove za srce za ostale organe, jer ipak stavljati lijek toliko je malička, i stavili su ju na to kad je imala dva mjeseca, nekako sam se sad s tim pomirila, krenem cmizdrit sad opet, ali... evo, to mi je bio najveći šok i baš me pogodilo, ali osim toga sve super zdrava", zaključila je.

Ne kaže se uzalud da je majčinstvo najljepša i najteža uloga u životu žene. A suze su njezin sastavni dio. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!