Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Exkluziv istražuje: Je li nakon Šime Vrsaljka i Vedran Ćorluka skinuo vjenčani prsten?!

Bacili smo oko na prste drugih reprezentativaca i zapazili da je još jedan bivši Vatreni skinuo prsten

Nekad je prsten bio na ruci, sada je čini se - na muci! Kada je vjenčani prsten skinuo nogometaš Šime Vrsaljko - svi su počeli šuškati kako se razveo, a onda, slijedeći taj trag tko ga nosi a tko ne - zapitali smo se - je li bračna kriza nastupila i kod Franke i Vedrana Ćorluke?! 

Vratija se Šime u Zadar bez prstena i svi su našeg nogometnog reprezentativca odmah razveli od supruge Matee s kojom se vjenčao 2017. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Brunu. I nije to sve, obrisao je Vrsaljko sve njezine fotografije s društvenih mreža - i tu je ljubavi - ako je suditi prema medijskim napisima - došao kraj. Sljedeći taj trag bacili smo oko na prste drugih reprezentativaca i zapazili da je još jedan bivši Vatreni - prošlog vikenda vidno dobro raspoložen - skinuo prsten i dooobro se zabavljao u centru Zagreba! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vedran Ćorluka Čarli. Uvijek na listama najzgodnijih i napoželjnijih, no otkako se 2018 godine u Istri vjenčao s pjevačicom Frankom Batelić - nema ga nigdje osim na travnjaku. Čarli se očito vratio i tu i tamo priušti si malo oduška uz društvo. No - kako vjenčanog prstena na ruci nema svi se pitaju - gdje je Franka i jesu li i njih snašle nevolje u raju? 

Vezana vijest

sime vrsaljko i supruga matea kraj ljubavi? Potvrdio šuškanja o razvodu? Šime Vrsaljko skinuo vjenčani prsten, ali ne i sat od navodnih 1,2 milijuna kuna...

Krajem srpnja Vedran je izbrisao Instagram profil, a na Frankinu posljednja posveta Vedranu ona je sredinom lipnja. Ostale fotografije posvećene su sinu Viktoru.

"Lakše mi je biti treniran u klubu nego da ja treniram da dođem na tu neku razinu, to žena više sad ću ja pohvatati bla bla..j apreuzeti važniju ulogu", pojasnio Vedran Ćorluka.

A koliko važnu ulogu u njihovu braku ima prsten za sada se ne zna. Franka svoj i dalje nosi - a Vedran ga je možda baš te večeri kad je snimljen - zaboravio doma u njihovoj, 15 milijuna vrijednoj zagrebačkoj vili.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!