Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bobanova bivša supruga pred kamerama RTL-a prvi put progovorila o razvodu: 'Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada'
Exkluziv

28 GODINA BRAKA

Bobanova bivša supruga pred kamerama RTL-a prvi put progovorila o razvodu: 'Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada'

"Nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kak izać van", rekla je Leonarda Lončar

Iako o razvodu nikada nije govorila javno, pred kamerama RTL Exkluziva Leonarda Lončar prvi put je otvorila dušu! Nakon 28 godina braka bivša dizajnerica i nogometaš Zvonimir Boban odlučili su živjeti odvojeno. Otkrila je kako je podnijela to teško razdobolje kao i sve o povratku u Zagreb.

"Moramo ići dalje, život ide dalje!", rekao je Zvonimir Boban.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A dalje je krenula i Leonarda Lončar koja se nakon sporazumnog razvoda od Zvonimira Bobana iz Švicarske vratila u Zagreb! Jedan od najdugovječnijih hrvatskih parova nakon 28 godina braka od svibnja ove godine odlučio je živjeti odvojeno, a bivša manekenka i dizajnerica u prvom intervjuu nakon rastave otkrila je kako joj je pao povratak u Lijepu našu!

Vezana vijest

Leonarda Boban i Nina Badrić GODINAMA IM NE MOGU NIŠTA Nina Badrić i Leonarda Boban pozirale u Zagrebu i oduševile bezvremenskom ljepotom

"Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom van i odem po kavu i po kroasane", kaže pa dodaje: "Kad mi kćer koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", rekla je Leonarda Lončar.

U Zagrebu je ipak svoja na svome! Iako nakon razvoda nije govorila javno o tome, samo pred RTL-ovim kamerama komentirala je kako je preživjela to teško razdoblje.

"Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći!", pojasnila je Leonarda Lončar.

Jer njihovo petero djece uvijek su joj bili svetinja! Ovo je ljeto s njima je posjetila i Međugorje, a društvo im je pravila i Leonardina prijateljica Nina Badrić koja je tamo imala koncert.

Vezana vijest

Zvonimir Boban nova ljubav? Zvonimir Boban ponovno ljubi: Uslikali ga na odmoru s 33-godišnjom stomatologinjom

"Ja sam prvi put, kad sam željela svoje prvo dijete, a nikako nisam uspjela ostati u drugom stanju, prvi put sam se obavezala Gospi, rekla sam da ako ću ikad u životu imati žensko dijete da ću joj dati njezino ime i posvojila sam moje prvo dijete Mariju, i Marija je dobila ime po Gospi. Poslije mi je Bog dao i moju ostalu djecu i na kraju sam uspjela i začeti i dobiti Ružu, ali Međugorje mi je uvijek u srcu!", tvrdi Leonarda Lončar.

I dok proslavljeni nogometaš ponovno ljubi - i to 20 godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić - Leonarda razmišlja o novim poslovnim pothvatima!
 
"Moram nekaj početi raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli... Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to!", zaključila je Leonarda Lončar.

Za ovu 52-godišnjakinju počinje totalno novi život! 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!