Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ovu poznatu Hrvaticu ljubio je Borna Ćorić prije šuškanja o romansi s Kristinom Bralo

slab na starije

Ovu poznatu Hrvaticu ljubio je Borna Ćorić prije šuškanja o romansi s Kristinom Bralo

Samozatajni tenisač nikada javno ne govori o svom privatnom životu, a iako je na listi najpoželjnijih neženja, javnost ne zna gotovo pa ništa o njegovim ljubavnim romansama

Pjevačica i manekenka Kristina Bralo i bivši mister turizma Matej Cvitanović prije nekoliko dana prekinuli su zaruke, a vijest o prekidu tromjesečne ljubavi odjeknula je u domaćim medijima.

Par se, prema pisanju domaćih medija, posvađao u jednom splitskom kafiću, a razlog svađe navodno je treća osoba, točnije, popularni domaći tenisač Borna Ćorić s kojim je manekenka viđena u wellnessu hotela, piše Gloria. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kontaktirali smo spomenutog sportaša koji nije bio raspoložen za bilo kakve izjave, a niti Kristina Bralo, javnosti najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, nije se oglašavala tim povodom. 

Inače, ovaj samozatajni tenisač nikada javno ne govori o svom privatnom životu, a iako je na listi najpoželjnijih neženja, javnost ne zna gotovo pa ništa o njegovim ljubavnim romansama. 

Poznato je samo kako je 2015. uplovio u vezu s radijskom voditeljicom, bivšom kraljicom Dalmacije, Valentinom Miletić. Zaljubljeni golupčići jedno vrijeme punili su novinske stupce, putovali na egzotične destinacije, a 'šuškalo' se i kako je ona 'ona prava'. 

No, u studenom 2016., hrvatski tenisač obrisao je sve zajedničke fotografije, a o razlogu prekida nikada nije javno pričao. Gdje je pukla ljubav? Je li riječ o trećoj osobi, velikoj razlici u godinama ili je ljubav jednostavno nestala javnost, vjerojatno, nikada neće doznati. 

Inače, Borna nije prvi poznati sportaš kojeg je Valentina ljubila. Samo najvatreniji obožavatelji sjećaju se da je 2012. godine bila u vezi s hrvatskim reprezentativcem Markom Livajom

Koliko je ljubav između njih bila ozbiljna govori podatak da su već tada živjeli zajedno u Milanu s obzirom na to da je Livaja tada igrao za Inter. 

''Roditelji se nisu protivili, podržali su me uz uvjet da redovito polažem ispite na pravnom fakultetu. Za sada mi ide dobro, učim dok je Marko na treninzima i putovanjima. Za sada sve štima, a kad se najesen vratim u Milano trebala bih početi raditi, nadam se da ću konačno dobiti radnu dozvolu'', rekla je svojedobno Valentina u intervjuu za 24 sata. Zbog lijepe Splićanke, Marko se, kako kaže Valentina, promijenio za 180 stupnjeva. 

Ljubav je nedugo nakon i pukla, a o razlogu prekida nikada nisu javno pričali. Lijepa Valentina utjehu je tada pronašla u mladom tenisaču Borni Ćoriću, a Marko se, kako smo već naveli, skrasio s novom 'kraljicom Torcide'.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!