Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Napokon se ukazala i Hana Huljić: Evo s kim je provela dan!
Promo

OPA!

Napokon se ukazala i Hana Huljić: Evo s kim je provela dan!

Nakon što je u javnost procurila priča da je u vezi s Petrom Grašom, Hana Huljić nije komentirala napise niti objavljivala na društvenim mrežama.

Vijest o vezi Petra Graše i Hane Huljić već nekoliko dana je u centru domaće javnosti. Naime, nakon što se saznalo kako je ovaj par skupa, Hana nije komentirala medijske napise niti je objavljivala sadržaj na društvenim mrežama.

No, danas je se 'ukazala' na društvenim mrežama gdje je podijelila fotografiju koju je objavila njezina prijateljica glazbenica Domenica te s kojom je i pozirala ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, nakon što je otkriveno kako se nalaze u ljubavnoj vezi, krenula su špekuliranja čak i o tome da je Hana trudna, ali Petar je tu vijest u ponedjeljak demantirao.

"Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", komentirao je šaljivo Grašo za Tportal. 

Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija Fotogalerija

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!