Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Tina Katanić dočekala pravdu! Skandal joj je zamalo uništio život, kobnog dana prije šest godina promijenilo se sve
Grgur Zucko/PIXSELL

šuti i danas

Tina Katanić dočekala pravdu! Skandal joj je zamalo uništio život, kobnog dana prije šest godina promijenilo se sve

Bivša manekenka i loto djevojka te najguglanija osoba u Hrvatskoj 2015. godine danas se u javnosti praktički ne pojavljuje

 

Tina Katanić dočekala je pravdu! Bivša manekenka i loto djevojka te najguglanija osoba u Hrvatskoj 2015. godine danas se u javnosti praktički ne pojavljuje. No, sigurni smo da je zadovoljna zbog ishoda suđenja Domagoju R., bivšem nogometašu koji je pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvorena jer je 2015. snimao manekenku tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te poslije video proslijedio trećoj osobi. Jutarnji list navodi da je sudska trakavica bila duga šest godina, tijekom kojih je osuđenik izbjegavao hrvatsko pravosuđe. 

(FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Gnjusan čin na Tini je ostavio traga pa se nakon skandala 2015. postupno potpuno povukla iz javnog života

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brojne medijske pozive da ispriča svoju priču Tina je odbila, iako je dotad ljubazno komunicirala s predstavnicima sedme sile. Prije šest godina Katanić je, nakon svega što joj se dogodilo, odlučila nestati. Uklonila je profile s društvenih mreža, prekinula medijske kontakte i poslove povezane s javnošću.

Vezana vijest

Kada i pokušate saznati gdje je ona danas - teško ćete uspjeti ako ćete se uzdati u javno dostupne informacije. Nakon skandala svega se par puta pojavila u javnosti, dala kurtoazne i kratke izjave, no u konačnici se polako odvojila od svijeta kojem je dotad pripadala. 

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
 

Tina Katanić se, inače, proslavila kada je 2005. godine proglašena kraljicom Hrvatske

Titula je to koja ju je uvela u svijet mode i manekenstva - i to je dobro iskoristila. Prilike su je odvele dalje - počela je nizati voditeljske angažmane i unosne sponzorske ugovore, najviše zahvaljujući njezinoj profesionalnosti i vedrom duhu. Suradnici su je cijenili, a gledatelji simpatizirali.

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Ljubavni život trudila se držati za sebe, a posljednja njezina javno poznata veza bila je ona s ugostiteljem Berislavom Berom Kramarom, s kojim je navodno tijekom 2017. godine prekinula. Upravo 2017. godina bila je posljednja tijekom koje je Tina imala pokoji javni istup. Otad pa do danas - Katanić je odlučila vrijeme provoditi u miru i idili vlastite privatnosti.

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!