Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Tony Cetinski dugo se nadao crkvenom vjenčanju: 'Tko čeka i moli, taj dočeka. Bogu hvala'
Instagram

vjera im je važna

Tony Cetinski dugo se nadao crkvenom vjenčanju: 'Tko čeka i moli, taj dočeka. Bogu hvala'

Crkveno vjenčanje par je čekao jako dugo, dok su zakonski u braku već godinama

 

"Tko moli i čeka, taj dočeka. Bogu hvala", napisao je Tony Cetinski na svom Instagramu, prisjetivši se svadbe koju je za svoje prijatelje i bližnje sa suprugom Dubravkom priredio u rodnoj mu Istri. Crkveno vjenčanje par je čekao, kao što Cetinski kaže, godinama, dok su zakonski u braku već godinama. Naime, Tony i Dubravka vjenčali su se u Las Vegasu 2014. godine, a slavlje potom upriličili u Zagrebu i Vinkovcima. Prije negoli su se odlučili zaploviti bračnim vodama, Tony i Dubravka bili su u vezi osam mjeseci.

 

 

 

Budući da je vjera važan dio njihovog života, Cetinski i Dubravka željeli su se i pred Bogom zavjetovati na vječnu ljubav

"Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji", napisao je tada Tony uz fotografiju na kojoj u svečanom izdanju pozira sa suprugom.

Vezana vijest

Tony Cetinski i Dubravka Sretno mladenci! Večerali u samostanu, tulumarili u hotelu - donosimo detalje crkvenog vjenčanja Dubravke i Tonyja Cetinskog

Dubravka je za Cetinskog prava treća sreća

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mnogi bliski prijatelji para posvjedočili su koliko je Tonyju teško bilo nakon što je prije dvije godine Dubravka u njihovom domu doživjela moždani udar. Tada je glazbenik svojoj supruzi spasio život vještom reakcijom. 

Prije Vinkovčanke, Cetinski je u braku bio s Ivanom Nobilo te Antonelom Butigan, s kojom je dobio i sina Christiana. Upravo zahvaljujući sinu, Tony će ovu godinu pamtiti kao jednu od najljepših u životu. Osim što je i ckrveno oženio svoju voljenu, slavio je tijekom ljeta i jer je postao djed. Naime, u Tonyjev život stigla je unučica Elena. 

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA SVADBI TONYJA I DUBRAVKE CETINSKI!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!