Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Prijatelji čestitaju! Nova odabranica Zvonimira Bobana obranila doktorat
Screenshot/Twitter

ČESTITKE

Prijatelji čestitaju! Nova odabranica Zvonimira Bobana obranila doktorat

Marijana i Zvonimir su počeli puniti medijske stupce još ovog ljeta jer su upravo tada snimljeni u Bolu na Braču

Stomatologinja Marijana Gikić koja je široj javnosti poznata kao nova partnerica Zvonimira Bobana, obranila je doktorsku disertaciju na temu "Usporedba učinkovitosti edukacijske intervencije s kineziterapijom i stabilizacijske udlage u liječenju temporomandibularnih poremećaja".

Na obrani doktorata Marijana je odjenula modnu kombinaciju luksuznog hrvatskog brenda Delight luxury. Inače, spomenuti brend je na svom službenom Instagram Storyju čestitao stomatologinji na uspjehu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marijana i Zvonimir su počeli puniti medijske stupce još ovog ljeta jer su upravo tada snimljeni u Bolu na Braču. Izvor blizak paru tvrdi kao je tada Marijana upoznala nekoliko članova obitelji Boban.

Vezana vijest

Leonarda Lončar Boban 28 GODINA BRAKA Bobanova bivša supruga pred kamerama RTL-a prvi put progovorila o razvodu: 'Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada'

Marijana Gikić je rođena 5. veljače 1988. godine u Bihaću. Maturirala je u Zagrebu 2005. na Zdravstvenom učilištu, a 2012. je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Odmah nakon diplomiranja, već iste godine je upisala poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela specijalizaciju iz stomatološke protetike. Upravo je prethodno spomenutu specijalizaciju uspješno završila što se vidi iz Instagram Storyja Delight luxuryja.

Podsjećamo kako su početkom svibnja Zvonimir Boban i zagrebačka dizajnerica Leonarda Boban potvrdili da nisu više nisu u 28-godišnjem braku. Inače, Leonarda se nakon rastave ubrzo vratila iz Švicarske gdje je živjela s obitelji četiri godine te je ponovno na zagrebačkoj adresi.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!