Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Splitska pjevačica progovorila o odnosu Danijele i Graše pa otkrila detalje navodne svađe s tuluma
Nino Strmotic/PIXSELL

TO IM JE PRESUDILO?

Splitska pjevačica progovorila o odnosu Danijele i Graše pa otkrila detalje navodne svađe s tuluma

U javnost ne prestaju curiti nove informacije koje su povezane s glazbenikom, a tako se sada oglasila i neimenovana splitska pjevačica pa progovorila o njegovom odnosu s bivšom partnericom, kolegicom Danijelom Martinović

Javnost još ne prestaje pričati o novom ljubavnom paru na estradnom nebu, splitskom glazbeniku Petru Graši i 14 godina mlađoj kolegici Hani Huljić. Vijest o ovoj celebrity ljubavi iznenadila je javnost, a društvene mreže preko noći su 'eksplodirale' od komentara. 

Iako pokušavaju svoju ljubavnu vezu sakriti, Petar i Hana uhvaćeni su nedavno u centru Zagreba, a u jednom trenutku uhvatili su se za ruke. Tako su i potvrdili ono što se neslužbeno pričalo po gradskim kuloarima već neko vrijeme. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, u javnost ne prestaju curiti nove informacije koje su povezane s glazbenikom, a tako se sada oglasila i neimenovana splitska pjevačica pa u intervjuu za Jutarnji list progovorila o njegovom odnosu s bivšom partnericom, kolegicom Danijelom Martinović. 

U tekstu se spominje kako su se Hana i Petar zbližili ljetos, a oboje su u tom trenutku bili slobodni. No, progovorila je i njegovom navodnom odnosu s bivšom djevojkom s kojom je proveo 24 godine. 

˝Priča se da su ˝stvari˝ između Danijele i Petra počele pucati još prije godinu dana. Lani, u kolovozu, nešto su se porječkali na fešti koja se zbivala na njegovoj vikendici u Vinišću kod Trogira. On je njoj nešto prigovorio, ona mu je odgovorila, pa ju je on poklopio, na što se ona dignula i otišla s tuluma. Očekivala je da će on doći za njom, ali nije. Par dana se nakon toga nisu čuli, no onda su se našli i pomirili, ali Danijeli je i dalje bilo krivo što je on tada tako reagirao. Tu je nekako počelo, a u mjesecima što su uslijedili njih su dvoje, svaki za sebe, puno razmišljali o svojoj vezi i shvatili da žele različite stvari u životu˝, ispričala je neimenovana pjevačica pa otkrila kako Petar i Danijela prekinuli nekoliko mjeseci prije nego što su u javnost procurile informacije o prekidu. 

Vezana vijest

Petar Grašo glazbenik o vezi s hanom Petar Grašo za RTL.hr progovorio o odnosu s Hanom Huljić

˝Iako ni to, nama sa strane, nije značilo da je među njima definitivno kraj. Jer, oni su se u prošlosti, tijekom 24 zajedničke godine, znali rastajati, ali i se na kraju uvijek sastali. Sada nisu. Nakon što su novinari otkrili da više nisu skupa, Danijela i Petar satima su razgovarali preko telefona. Bili su u tom trenutku pošteni i iskreni jedno prema drugom, a tek nakon tog razgovora novinarima su dali izjavu u kojoj su potvrdili da više nisu par. Koliko znam, rastanak je prošao bez ružnih riječi i predbacivanja. Ni Danijela ni Petar nisu ljudi koji bi prekrižili sve ono lijepo što im se dogodilo u skoro četvrt stoljeća ljubavi˝, dodala je Splićanka u intervjuu za Jutarnji list. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!